nico_2010 Postat Februarie 18, 2015 Partajează Postat Februarie 18, 2015 Impedanta de intrare in "comutator" este impedanta de iesire din etajul anterior comutatorului. Impedanta de iesire a "comutatorului" este reprezentata de impedanta de intrare a etajului care il succede. Altfel spus, daca la intrarea in comutator ai un adaptor de impedanta de la 50 ohm la 1Mohm, atunci impedanta de intrare in comutator este de 1Mohm. Pe aceeasi logica, daca la iesirea din comutator ai un etaj in grila comuna cu JFET (impedanta scazuta) atunci impedanta de iesire va fi aceeasi cu impedanta de intrare a etajului cu JFET (undeva in jur de 50-300 ohm, nu intru mai mult in detalii) Si uite asa apare o dezadaptare. Atentie la rezistenta de conductie a comutatorului, de 125 ohmi. Link spre comentariu
nimeni_altci Postat Februarie 19, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 19, 2015 Am reusit sa realizez schema "finala" a intrarii. Ce parere aveti? Dezavantajul ei e ca nu pot obtine un gain unitar(minim 2). Operationalul scoate la iesire maxim 3V, deci pot intra in el cu maxim 1.5 .Mentionez ca am folosit AD8055, nu 8031. Link spre comentariu
nimeni_altci Postat Februarie 20, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 20, 2015 Impedanta de intrare in "comutator" este impedanta de iesire din etajul anterior comutatorului. Impedanta de iesire a "comutatorului" este reprezentata de impedanta de intrare a etajului care il succede. Altfel spus, daca la intrarea in comutator ai un adaptor de impedanta de la 50 ohm la 1Mohm, atunci impedanta de intrare in comutator este de 1Mohm. Pe aceeasi logica, daca la iesirea din comutator ai un etaj in grila comuna cu JFET (impedanta scazuta) atunci impedanta de iesire va fi aceeasi cu impedanta de intrare a etajului cu JFET (undeva in jur de 50-300 ohm, nu intru mai mult in detalii) Si uite asa apare o dezadaptare. Atentie la rezistenta de conductie a comutatorului, de 125 ohmi. Nico, imi mai poti spune te rog care e rezistenta pentru contactul deschis al MUX? Multumesc frumos. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum