catabest24 Postat Februarie 1, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 1, 2015 Buna ziua, am facut aparatul cu alt traf toroidal latime totala 140mm, inaltime 55mm, 35mm grosime dimensiunile sunt cele ale miezului cu aproximatie grosime sarma primar 1mm secundar 3x5mm diametru, ideea este urmatoarea la mine topeste cuprul sau alama ce pun in capatul pistolului, daca pun tabla groasa 4mm ascutita in forma de sulita --> se lipeste perfect dar cu timpul trebuie ascutita si curatat varful, daca pun ceva gros un cui de 4-5mm si tin mai mult apasat il topeste, eu cred ca este prea puternic pt curpru? https://www.youtube.com/watch?v=3UulqxsxW40 Link spre comentariu
validae Postat Februarie 1, 2015 Partajează Postat Februarie 1, 2015 (editat) Trebuie să-i faci și o temporizare reglabilă a sudurii și niște prize de slăbire a curentului de sudură pe bobinajul primar.Astea le poți face și acum, adăugând câte 10-20 spire de 1mm pe care le înseriezi fazat (începutul noii bobine legat cu sfârșitul primarului.) cu primarul existent. Editat Februarie 1, 2015 de validae Link spre comentariu
catabest24 Postat Februarie 1, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 1, 2015 sau ma gandesc ca nu sunt suficienti amperi? am facut o proba acum 2 ore cu o tabla mai groasa de cupru ascutita si nu prea se lipeste bine, cati amperi scot din cele 3 infasurari care au 19,625mmp una, 3x19,625=58.875mmp Link spre comentariu
validae Postat Februarie 1, 2015 Partajează Postat Februarie 1, 2015 Pune în paralel cât mai multe bare poți, dacă nu dispui de o singură bară foarte groasă.Astfel crește curentul maxim disponibil.În rest, rămân valabile cele scrise mai înainte. Link spre comentariu
catabest24 Postat Februarie 3, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 3, 2015 (editat) am vb cu cineva si mi-a spus ca stelutele din capatul pistolului sunt din fier si sunt cuprate, si ca tensiune sa nu depaseasca 4-5v eu am 8v deci poate asta e problema, va mai tin la curent Editat Februarie 3, 2015 de catabest24 Link spre comentariu
satul de meseriasi Postat Ianuarie 5, 2020 Partajează Postat Ianuarie 5, 2020 o masina reparata in acest mod, rugineste in maxim 1 an, de se face o gaura mare cat capu vostru. cautati alte metode daca sunteti meseriasi, nu stricati vopseaua de pe cealalta parte. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum