catalin004 Postat Ianuarie 16, 2015 Partajează Postat Ianuarie 16, 2015 Salutare...am un led cu probleme imaginea de la aproximativ 60% nu se mai vede....are niste nuante ciudate....banuiesc display-ul....se poate pune display de lcd? LED-ul este hyundai....am vazut ca are niste integrate smd pe el...sa le dau un cald? Link spre comentariu
codrut Postat Ianuarie 16, 2015 Partajează Postat Ianuarie 16, 2015 apasati pe panglicile care fac legatura intre displai si t con Link spre comentariu
catalin004 Postat Ianuarie 17, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 17, 2015 Am apasat....cand apas se misca ceva pe imagine....insa nu se face total albastru...cand se incinge adica dupa 2-3 ore...nu mai face Link spre comentariu
catalin004 Postat Ianuarie 24, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 24, 2015 Dsiplay schimbat...se pare ca merge de la lcd la led...am pus de LG...originalul era SAMSUNG...insa acum am vazut ca am o problema la led-uri, 2 parti de pe bara nu merg si cea din mijloc se incinge foarte tare(probabil din cauza asta s-a stricat).... Link spre comentariu
catalin004 Postat Februarie 1, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 1, 2015 (editat) Ma poate ajuta si pe mine cineva cu dimensiunile acestui ecran de 18,5"? latime x lungime? nu il am langa mine si vreau sa-i iau alta bareta de leduri.....daca se poate si de unde o pot cumpara Editat Februarie 1, 2015 de catalin004 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum