Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

problema alim laptop

Postări Recomandate

salut baieti am o problema cu alim laptopului care sa ars de cateva ori si mam cam saturat sa tot cumpar ,ultimul ma tinut 2 saptamani asa ca mam hotarit sa iau masuri am pus mana pe o sursa de xbox care are vreo 14,5 A fata de 3,4 cat avea cel original ,problema e ca sursa de xbox are doar 12v in loc de 18v cat miar trebui mie ,acum va cer ajutorul .as putea sa modific sursa daca da ce trebuie sa fac?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

Posibil sa se poata, depinde mult de configuratie, de schema sursei. Totusi alimentatoarele de laptop sunt destul de fiabile, sau oricum eu cel putin n-am auzit pe prea multi sa se planga de faptul ca li se ard des aceste alimentatoare, n-ar strica o investigatie destinata sa descopere si de ce alimentatorul a tinut doar 2 saptamani, in ce regim de lucru il folosesti?

Link spre comentariu

folosesc destul de mult laptopul aproape non stop si bateria nu prea mai duce probabil ca si alim a fost prea chinezesc ,oricum miar place sa pot sal modific pe cel de xbox numai ca nu prea gasesc schema la toate cautarile cu google nu am gasit nimic pun aici modelul alim poate aveti vreo idee pe unde pot gasi schema ,,.Model HP AW175EF3

Link spre comentariu

Pare a fi o semipunte cu partea de control alimentata de la auxiliarul creeat in jurul acelui TNY. Teoretic ar trebui sa se poata prin modificarea in consecinta a buclei de reactie, va trebui identificata si partea de limitare si adaptata in consecinta, dar din cate vad in paienjenisul ala de dedesubt de SMD-uri nu cred ca are rost sa te apuci, e doar parerea mea, nu trebuie sa tii cont de ea, dar eu unul nu m-as apuca sa modific asa ceva... Vezi ce spune Dl Miticamy, ia legatura cu dumnealui, e om serios si experimentat, cu siguranta te va putea ajuta.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări