Kosmin Postat Ianuarie 2, 2012 Partajează Postat Ianuarie 2, 2012 Cablajul pare ok, nu am vazut vreo bucla de masa. Daca ai respectat schema atunci nu ar trebui sa apara probleme.Eu de obicei il printam in oglinda, astfel incat pe partea cu traseele sa pun soclurile cu tuburile si pe partea cealalta restul de piese, asta daca se urmareste sa fie pus pe un sasiu si lampile sa poata fi scoase la vedere.Insulele de cupru tin mai mult de design, erau ok si traseele obisnuite, cine stie poate ca te-ai gandit la racire...nu cred ca e cazul la tuburi asa mici. Iar reactia negativa putea fi inlcusa pe acelasi cablaj, impreuna cu semireglabilii.Apropo ce tuburi pui in amplif si pe ce casti o sa il asculti? Link spre comentariu
Palade Vlad Postat Ianuarie 2, 2012 Partajează Postat Ianuarie 2, 2012 In primul rand multumesc pentru raspuns .Insulele de cupru le-am pus, intradevar, pentru design. Lampile folosite sunt modelele rusesti 6n1p (le-am achizitionat acum cativa ani pentru acest amplificator si atunci am crezut ca sunt echivalente directe cu ecc88). In privinta castilor am putine emotii - sunt Sennheiser HD201 si impedanta acestora este de 24 de ohmi. Am inteles insa, ca Alex a testat amplificatorul si pe difuzoare de 8 ohmi si a functionat. Eu, oricum, il voi incerca si, m-am gandit ca daca nu se va comporta corespunzator sa le inseriez cu o rezistenta de 10ohmi. Stiu ca s-ar pierde putere, insa nu stiu daca si calitatea sunetului ar avea de suferit; voi vedea.La multi ani tuturor!Cu stima, Palade Vlad. Link spre comentariu
petre_s Postat Octombrie 11, 2013 Partajează Postat Octombrie 11, 2013 Salutare la toata lumea!Incep prin a va spune ca asta e primul meu almplif pe lampi, nu am mai facut sau auzit ceva pe lampi. In sfarsit am reusit sa cunosc sunetul "cald, specific de lampa". Si da, e clar ALTCEVA. Comparat cu iesirea din laptop ampliful alsta m-a impresionat in clararitate, dinamica si separare intre instrumente, chiar si pe niste casti mediocre de 32 ohmi (niste casti de iPhone). Am sa incerc zilele ce urmeaza pe un Senn 515 de 50 ohmi. O observatie e ca ampliful are o deficienta in joase, cel putin pe sarcina de 32 ohmi. Si singura cauza pe care o vad este condensatorul de pe iesire. Am sa incerc sa-i dublez.Numai bine! Link spre comentariu
adigh Postat Octombrie 12, 2013 Partajează Postat Octombrie 12, 2013 @petre_s,Ce schema ai facut ? Link spre comentariu
petre_s Postat Octombrie 13, 2013 Partajează Postat Octombrie 13, 2013 pai, schema discutata aici, adicalea http://www.alexandrugroza.ro/lumeatubur ... /index.htm Link spre comentariu
adigh Postat Octombrie 13, 2013 Partajează Postat Octombrie 13, 2013 Am intrebat pentru ca eram curios de varianta facuta. Acea schema e facuta in mai multe variante da catre diversi (Cavalli-Jones si altii). Cu tuburi diferite, tensiuni si componente diferite. Link spre comentariu
feri.visky Postat Octombrie 13, 2013 Partajează Postat Octombrie 13, 2013 pai, schema discutata aici, adicalea http://www.alexandrugroza.ro/lumeatubur ... /index.htmPrin natura "functiei" stiu ca felicitarile sunt off topic...Felicitari pentru site si modul extrem de ordonat si concis de tratare a subiectului... si sa ramai prin zona si cu noi proiecte...Sa fiu si on topic, cred ca ar fi fost bine sa "dozezi" tensiunea de filamente cu LM317... dar e OK si asa! Link spre comentariu
petre_s Postat Octombrie 13, 2013 Partajează Postat Octombrie 13, 2013 siteul si lucrarea de pe lumea tuburilor ii apartine deschizatorului de topic, ALEKS. alimentarea insa am facut-o simplu, 4x330 uF pe anodica iar filamentele in alternativ. am un brum miiic, dar pot trai cu el. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum