kappa_ii Postat Iulie 1, 2006 Partajează Postat Iulie 1, 2006 aleks as dori si eu un amplificator ?dar mi se pare prea mica puterea de iesire - majoritatea castilor suporta cel putin 500mW Link spre comentariu
ALEKS Postat Iulie 1, 2006 Autor Partajează Postat Iulie 1, 2006 Buna ziua,Personal mi se pare ca este suficienta puterea de iesire a amplificatorului. Cei ce au mai construit (kosmin227, sere) cred ca pot spune cate ceva despre cum suna.ALEKS Link spre comentariu
kappa_ii Postat Iulie 1, 2006 Partajează Postat Iulie 1, 2006 aproximativ ce vrms are ?sau mai bine spus comparativ cu iesirea audio a unei placi de sunet pc - cam cit la % ? Link spre comentariu
kappa_ii Postat Iulie 7, 2006 Partajează Postat Iulie 7, 2006 mi-am luat si eu azi lampi si o sa ma apuc sa fac un amplificator !ce modalitate ar fi indicata pentru cresterea puterii pe iesire ?se pot pune mai multe lampi ? sau ! Link spre comentariu
kappa_ii Postat Iulie 8, 2006 Partajează Postat Iulie 8, 2006 datorita puteri mici pe iesire m-am gindit ca ar fi mai bine sa cresc voltajul ! am gasit si o schema apropiata cu cea expusa de aleks http://headwize.com/projects/showfile.p ... er_prj.htm problema mare este ca nu gasesc transformator - dar mai caut . aleks - ce zici este bun amplificatorul prezentat acolo ? ce avantaje sau dezavantaje ar avea comparativ cu proiectul tau ? Link spre comentariu
sere Postat Iulie 8, 2006 Partajează Postat Iulie 8, 2006 schema este la fel.. singura diferenta consta in lipsa pot de adaptare pe impedanta castii. De trafuri incearca la Petra. Nu incerca sa cresti tens de alim foarte mult pt ca o sa trebuiasca sa maresti tensiunea de lucru la cele 2 condensatoare care "vad" tensiuni mari si o sa ai probleme atat cu spatiul in carcasa & cablaj cat si pbleme cu gasitul pieselor. Chiar daca maresti tensiunea nu o sa obtii o crestere spectaculoasa a puterii.. cel mult o crestere a temperaturii lampii. Pt puteri mai mari incearca un SE cu el84 ( 6p14P ). Link spre comentariu
kappa_ii Postat Iulie 9, 2006 Partajează Postat Iulie 9, 2006 "The big difference between the earlier version of the 6N1P amp and this revised version is that the new version is capable of ear-splitting volumes driving the Sonys and the Senns, and also gets very loud with the K501s. The older version worked but only at polite volume levels. "tocmai din acest motiv as realiza modificarea !6n1p-ev am 6 bucati noi Link spre comentariu
kappa_ii Postat Iulie 11, 2006 Partajează Postat Iulie 11, 2006 s-a ivit o problemain pdf la 6n1p scrie ca in anod merge maxim 250 v iar in schema aceea pe adod cad 346 v ! poate sa imi explice si mie cineva cum functioneaza ? Link spre comentariu
kappa_ii Postat Iulie 11, 2006 Partajează Postat Iulie 11, 2006 cumva se imparte voltajul intre cele 2 "lampi" Link spre comentariu
Vizitator Ticalosu Postat Iulie 12, 2006 Partajează Postat Iulie 12, 2006 In schema respectiva vad ca da tensiunile din catodul si anodul fiecarui tub si cea mai mare cadere de tensiune e de 173 V pe tubul V2 Link spre comentariu
yo9hrb Postat Iulie 12, 2006 Partajează Postat Iulie 12, 2006 Tensiunile sunt fata de masa. Deci pe lampa de sus ai 171V. In catalog iti da tensiunea maxima dintre anod si catod. Link spre comentariu
kappa_ii Postat Iulie 12, 2006 Partajează Postat Iulie 12, 2006 k multumesc pentru raspuspuns - Link spre comentariu
kappa_ii Postat Iulie 26, 2006 Partajează Postat Iulie 26, 2006 intr-un final am terminat si eu amplificatorul !pina in momentul actual pot spune ca sint multumit de realizarenu exista brum decit extrem de mic aproape insesizabil despre sunet inca nu pot spune nimic ca nu am avut curaj sa testez cu senn-urile . mai astept putinvreu sa multumesc domnului ca nu m-am curentat .multumiri si pentru aleks si kosmin pentru tot ajutorul acordat .postez niste poze Link spre comentariu
pusttiu Postat Iulie 26, 2006 Partajează Postat Iulie 26, 2006 man, arata super. spune-mi si mie cu ce ai vopsit ca a iesit f bn........ iar la design ai 10+ de la mine eu lucru acu la un se cu el84 si o sa pun si poze.....momentan e pe masa si am o bucla de masa.... da cind il pun in cutie postez /:) bafta. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum