Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator audio pentru casti

ALEKS

Postări Recomandate

• Răspunsuri 112
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ALEKS

37

• kappa_ii

12

• Electron

11

• GeX

6

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Buna ziua,Personal mi se pare ca este suficienta puterea de iesire a amplificatorului. Cei ce au mai construit (kosmin227, sere) cred ca pot spune cate ceva despre cum suna.ALEKS

Link spre comentariu

mi-am luat si eu azi lampi si o sa ma apuc sa fac un amplificator !ce modalitate ar fi indicata pentru cresterea puterii pe iesire ?se pot pune mai multe lampi ? sau !

Link spre comentariu

schema este la fel.. singura diferenta consta in lipsa pot de adaptare pe impedanta castii. De trafuri incearca la Petra. Nu incerca sa cresti tens de alim foarte mult pt ca o sa trebuiasca sa maresti tensiunea de lucru la cele 2 condensatoare care "vad" tensiuni mari si o sa ai probleme atat cu spatiul in carcasa & cablaj cat si pbleme cu gasitul pieselor. Chiar daca maresti tensiunea nu o sa obtii o crestere spectaculoasa a puterii.. cel mult o crestere a temperaturii lampii. Pt puteri mai mari incearca un SE cu el84 ( 6p14P ).

Link spre comentariu

"The big difference between the earlier version of the 6N1P amp and this revised version is that the new version is capable of ear-splitting volumes driving the Sonys and the Senns, and also gets very loud with the K501s. The older version worked but only at polite volume levels. "tocmai din acest motiv as realiza modificarea !6n1p-ev am 6 bucati noi

Link spre comentariu

s-a ivit o problemain pdf la 6n1p scrie ca in anod merge maxim 250 v iar in schema aceea pe adod cad 346 v ! poate sa imi explice si mie cineva cum functioneaza ?

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

intr-un final am terminat si eu amplificatorul !pina in momentul actual pot spune ca sint multumit de realizarenu exista brum decit extrem de mic aproape insesizabil despre sunet inca nu pot spune nimic ca nu am avut curaj sa testez cu senn-urile . mai astept putinvreu sa multumesc domnului ca nu m-am curentat .multumiri si pentru aleks si kosmin pentru tot ajutorul acordat .postez niste poze

Link spre comentariu

man, arata super. spune-mi si mie cu ce ai vopsit ca a iesit f bn........ iar la design ai 10+ de la mine :) eu lucru acu la un se cu el84 si o sa pun si poze.....momentan e pe masa si am o bucla de masa.... da cind il pun in cutie postez /:) bafta.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări