Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator audio pentru casti

ALEKS

Postări Recomandate

• Răspunsuri 112
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ALEKS

37

• kappa_ii

12

• Electron

11

• GeX

6

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Mult succes! In viata este timp pentru toate. Si eu am lucrat de regula noaptea sau sambata dar cu timpul am terminat constructia propusa.Sa ne tii la curent, eventual si cu fotografii atunci cand vei avea posibilitatea.

Link spre comentariu

Poate unii dintre dumneavoastra gasesc asta interesant (este vorba despre distributia pieselor pe cablajul proiectat de mine).Stima,ALEKS

Link spre comentariu

He he, nici n-ai idee cat de utila imi este. Altfel stateam si ma chinuiam ca sa vad ce si cum vine pe acolo, sau copiam cablajul orbeste. Multumesc. parca mi-ai citit gandurile. :prayer:

Link spre comentariu

Cu placere, ma gandeam eu ca dureaza mult sa se descalceasca lumea intr-un amalgam de fire si gauri fara distributia pieselor.Cand voi avea timp voi reproiecta pe foaie de matematica traseele, "curat" (aici mi-a mai tremurat mana, etc.) si voi posta rezultatul final care oricum nu va diferi prea mult de ceea ce am postat acum, doar ca va arata mai ingrijit.ALEKS

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Ai incercat in talcioc? 6H23П e echivalentul rusesc, in cazul in care nu gasesti E88CC sau ECC88. Le gasesti in blocurile de RF ale televizoarelor Rubin 102B.

Link spre comentariu

Nu este intocmai un preamplificator; e un amplificator pentru casti, in adevaratul sens al cuvantului. Poate duce o pereche de boxe miniatura de 0.25W cum sunt cele livrate cu CD-Playerele. Problema e ca nu vei obtine nici macar 100mW semnal util. Cu alte cuvinte incurajez utilizarea castilor.ALEKS

Link spre comentariu

Vin in ajutorul celor care doresc un E88CC-AAF prin urmatoarea propunere:

Execut cablaje pentru E88CC-AAF la pretul de 30 RON, pret ce include soclurile plantate sau nu, dupa cerinta utilizatorului. De asemenea execut cablajele cu pricina pentru 25 RON, pretul neincluzand soclurile tuburilor.

Cine este interesat, ma poate contacta pe mesageria privata. Detalii ulterioare le putem stabili tot acolo, eventual pot monta o parte din componente sau le pot include in pachet spre a fi montate, pretul variind, in consecinta dupa valoarea componentelor dorite plantate sau incluse in pachet.

Pentru cei ce doresc modulele gata construite:

Amplificator complet: cca. 118RON

Nota: Nu execut surse de tensiune pentru amplificator.

Mult succes!

Cu stima si respect,

ALEKS

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Dupa cum vad e varianta stereo, da? M-ar interesa pe mine unul complet( inclusiv sursa). Eventual toate piesele plantate mai putin soclurile de lampi, pe care le prefer,daca se poate, socluri de sasiu ca sa-l montez intr-o carcasa cu tuburile afara.

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

abea acum mi-am terminat si eu ampliful de casti :rock:

trebuie sa-i multumesc lui Aleks fiindca m-a ajutat mult

am folosit numai rezistente cu pelicula metalica (de 0.6W ) si condensatorii toti sunt noi

am renuntat la potentiometru de feedback si am pus o rezistenta fixa

numai soclurile sunt SH dar aratau bine si le-am refolosit

lampile sunt NOS si cu pini auriti :yawinkle:

mai am sa-i fac sursa cu 1000uF pe inalta si 10.000uF pe filament si e gata

si mai incolo sa cautam si o carcasa

urmeaza pozele si imi cer scuze daca nu sunt perfecte dar am limita de 1Mb pt atasamente si le-am micsorat rezolutia :smt001

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări