borki Postat Ianuarie 15, 2015 Partajează Postat Ianuarie 15, 2015 am facut o modificare la masina,un fel de folow me home.mi se aprind farurile cand inchid s-au deschid masina dar as vrea sa se aprinda doar noaptea. multumesc. Link spre comentariu
fratello Postat Ianuarie 15, 2015 Partajează Postat Ianuarie 15, 2015 Gasesti pe site la stimatul nostru coleg : http://www.niqro.3x.ro/CHLH/coming_home_leaving_home.htm Link spre comentariu
Ticu Postat Ianuarie 15, 2015 Partajează Postat Ianuarie 15, 2015 @borki, ar fi util sa dai schema folosita de tine, sa vedem ce se poate adauga. Link spre comentariu
borki Postat Ianuarie 16, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 16, 2015 (editat) pai am folosit o dioda legata de lampa pt iluminat interior si un releu.lampa interiora are o temporizare cu condensator cred schemele colegului mi se par mai complicate si mai costisitoare cred. Editat Ianuarie 16, 2015 de borki Link spre comentariu
borki Postat Ianuarie 17, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 17, 2015 am faut schema colegului si functioneaza perfect.nu prea imi place aspectul fotorezistentei ceva in capsula de led 5mm nu gasesc? Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 17, 2015 Partajează Postat Ianuarie 17, 2015 (editat) Poti pune in fata ei un plastic translucid cu aspectul dorit. Sa nu fie prea gros ca scade sensibilitatea schemei, dar se poate compensa si asta.Eventual chiar poti lipi pe fotodioda o lentila de la un led transparent. Editat Ianuarie 17, 2015 de validae Link spre comentariu
borki Postat Ianuarie 17, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 17, 2015 Cam asa a iesit. Mai neprofisional,dar merge perfect Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum