Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

tv akai lct3201 ad

Postări Recomandate

Buna ziua.acest tv adus din sua receptioneaza canalele tv de pe cablu unele chiar si color dar nu au sunet,si as vrea sa intru un pic prin service menu poate am noroc si e bistandard..am gasit un factory menu MENU-8202 dar nu ai nimic de modificat in el.sau sa incerc o actualizare de firmware....tuner ntsc dar canalele le receptioneaza si in pal...pe scurt nu reusesc sa gasesc o combinatie sa intre in service menu

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

nu cred ca un tv din america indiferent de service sau de meniu sau orice altceva va functiona in europa.numai daca este facut special multistandard ceia ce este greu de crezut.cunosc persoane care au adus aparate americane si functioneaza in romania printr-un videorecorder multistandard pe post de tuner.este dreptul dumneavoastra sa incercati dar sincer cred ca este pierdere de timp.deasemenea nu ati specificat daca aparatul se alimenteaza la 220v sau si 110. daca este numai pe 110 nu vad sanse 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări