morocanosul Postat Ianuarie 15, 2015 Partajează Postat Ianuarie 15, 2015 As vrea sa montez niste dif-uri externe,problema este ca nu stiu ce impedanta ar trebui sa aiba...am cautat specificatiile tehnice dar nu prezinta pe partea audio(inafara de alte chestii specifice audio) decat puterea...2x5 W! Colegul @Bughiu,mi-a dat o solutie,dar inca nu as vrea sa-l deschid...Probabil o schema pe undeva??Nu as vrea sa distrug finalul audio daca pun dif-uri cu o impedanta mai mica...! Link spre comentariu
BUGHIU Postat Ianuarie 16, 2015 Partajează Postat Ianuarie 16, 2015 ...vedeti difuzoarele interne ce impedanta au....!! Deci ,daca nu vreti sa riscati,tot trebuie desfacut!! Link spre comentariu
morocanosul Postat Ianuarie 16, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 16, 2015 Multumesc pentru sfaturi,saptamana viitoare am sa deslusesc ....misterul! Va spun ce voi descoperi....probabil si o poza(doar cu tel. mobil) poate este de ajutor si la ati colegi! Link spre comentariu
dan cod Postat Ianuarie 16, 2015 Partajează Postat Ianuarie 16, 2015 Așa se strica ușor un tv punând difuri externe. Link spre comentariu
morocanosul Postat Ianuarie 16, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 16, 2015 Tocmai de aceea am sa-l "operez",(am sa-l desfac) saptamana viitoare si am sa ma uit la impedanta dif-urilor interioare,logic ar fi sa mearga niste dif-uri de aceeasi impedanta si pt. cele exterioare,altfel.... daca fiecare constructor ar face doar produse valabile doar pt. marca lui, cine naiba le mai cumpara?? Link spre comentariu
dan-a2 Postat Ianuarie 16, 2015 Partajează Postat Ianuarie 16, 2015 Nu era mai bine sa cuplezi un amplificator si boxe , eventual un sistem audio ?? Link spre comentariu
morocanosul Postat Ianuarie 16, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 16, 2015 (editat) Cand exista o solutie SIMPLA,de ce ma complic cu amplificator,boxe...etc! Pentru un TV este de ajuns sa ascult niste posturri radio(am 7 sunt incluse in memoria TV-ului)! Doar vrea sa aud si eu "stereo",degeaba am functia, daca nu pot sa ma bucur de ea ! Dupa ce am sa-l "dezvirginez",veti afla detalii! Editat Ianuarie 16, 2015 de morocanosul Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum