Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

LCD UE28H4000 AW

Postări Recomandate

As vrea sa montez niste dif-uri externe,problema este ca nu stiu ce impedanta ar trebui sa aiba...am cautat specificatiile tehnice dar nu prezinta pe partea audio(inafara de alte chestii specifice audio) decat puterea...2x5 W! Colegul @Bughiu,mi-a dat o solutie,dar inca nu as vrea sa-l deschid...Probabil o schema pe undeva??Nu as vrea sa distrug finalul audio daca pun dif-uri cu o impedanta mai mica...!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• morocanosul

4

• dan-a2

1

• BUGHIU

1

• dan cod

1

Top autori în acest subiect

Multumesc pentru sfaturi,saptamana viitoare am sa deslusesc ....misterul! :da  Va spun ce voi descoperi....probabil si o poza(doar cu tel. mobil) poate este de ajutor si la ati colegi! :rege

Link spre comentariu

Tocmai de aceea am sa-l "operez",(am sa-l desfac) :freaza:  saptamana viitoare si am sa ma uit la impedanta dif-urilor interioare,logic ar fi sa  mearga niste dif-uri de aceeasi impedanta si pt. cele exterioare,altfel.... :nas: daca fiecare constructor ar face doar produse valabile doar pt. marca lui, cine naiba le mai cumpara?? :57

Link spre comentariu

Cand exista o solutie SIMPLA,de ce ma complic cu amplificator,boxe...etc! Pentru un TV este de ajuns sa ascult niste posturri radio(am 7 sunt incluse  in memoria TV-ului)! Doar vrea sa aud si eu "stereo",degeaba  am  functia, daca nu pot sa ma bucur de ea :nas: ! Dupa ce am sa-l "dezvirginez",veti afla detalii! :qetrwe  :da  :freaza:

Editat de morocanosul
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări