Vizitator Streulea Mitica Postat Ianuarie 14, 2015 Partajează Postat Ianuarie 14, 2015 buna seara... am un atelier in care mi -am montat niste proiectoare cu led pe langa neoanele chioare ce le aveam . dar problema este ca i mi bruiaza radioul atunci cand le aprind practic nu se mai aude decat un bazait puternic in difuzoare,Am si intrare pentru stic in radio si cd si la ele nu bruiaza cand merg ..Poate sa i mi spuna cineva care ar putea fi cauza? va multumesc. Link spre comentariu
barbulescuorlando Postat Noiembrie 25, 2015 Partajează Postat Noiembrie 25, 2015 (editat) Proiectoarele au încorporate surse în comutație pentru asigurarea unui curent constant în led-uri. Acestea oscilează la o anumită frecvență. Fiind prost concepute, generează în eter unde electromagnetice captate de amplificatorul tău( radioul tău) și în rețeaua de 230 vca. Pentru rețea poți folosi filtre EMI, pt amplificator...ecranare, cu radioul e mai greu . Proiectoarele sunt împământate? Editat Noiembrie 25, 2015 de barbulescuorlando Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum