bubusmecherul Postat Ianuarie 14, 2015 Partajează Postat Ianuarie 14, 2015 Am primit aceasta combina muzicala thomson ms 2000,cu vreodoua saptamani un urma,cu defectul lipsa sunet,si osd[displyul de abea se vede],lam desfacutsi am gasit doua diode,si anume, D501=4,7V D820=25V R889=100 OMI Am schimbat ambele diode+r889,dioda D820/25V am inlocuito cu una de 33v neavand,si cealalalta cu 4,7v,acum se aprinde displayul,face toate functile,dar totusi nu am sunet deloc,daca pun mana pe pinii unui final se aude zgomot in difuzor,barait] daca iau mana nu se mai aude nimic,ce sa mai verific,finali lini doua bucati tda7296. Link spre comentariu
codrut Postat Ianuarie 14, 2015 Partajează Postat Ianuarie 14, 2015 in primul rand trebuie pusa dioda de 25v ,nu 33v,apoi trebuie verificat traseul(semnalul de intrare in amplificatoare).Cred ca o schema te-ar ajuta mult in aceasta situatie.pe casti se aude ceva? Link spre comentariu
bubusmecherul Postat Ianuarie 15, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 15, 2015 (editat) nu am incercat pe casti,pe schema dioda D820 este de 30v,iar in el am gasit de 25v,iar eu iam pus de 33v,pe ce pini trebuie sa fie semnalul de intrare pentru amplificatoare,va rog.semnalul de intrare pe 7 si 8 cumva,trebuie sa fie vreo tensiune pe ei cumva.. Editat Ianuarie 15, 2015 de bubusmecherul Link spre comentariu
bubusmecherul Postat Ianuarie 15, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 15, 2015 (editat) am conectat castile,si nu se aude deloc,nici macar bazait,va rog.daca ating pinul 3 la unul din cei doi tda 7296,se aude in difuzor bazait puternic. Editat Ianuarie 15, 2015 de bubusmecherul Link spre comentariu
dan cod Postat Ianuarie 15, 2015 Partajează Postat Ianuarie 15, 2015 Delimiteaza daca pa intrare in final ai sau nu semnal audio nu munci pe bajbaite ca o faci degeaba.Ce treaba are castile cu asta? Link spre comentariu
bubusmecherul Postat Ianuarie 15, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 15, 2015 nu inteleg,ce sa delimitez pe intrarea in final ,si la ce pin trebuie sa am semnal audio,va rog dom dan am bagat ceva prin aux,si se audeun pic in defuzor,dar potentiometru regleaza pana la capat pana la minus,arata pe display,daca dau pana la minim de tot ,tot se mai aude ceva in defuzor,daca dau la maxim tot asa se aude,nu regleaza de loc sunetul.sa fie de la dioda de 25V,care era arsa,si eu iam pus una de 33V,ca nu am,va rog Link spre comentariu
codrut Postat Ianuarie 15, 2015 Partajează Postat Ianuarie 15, 2015 pinul 3 este intrarea audio,pin13 +Vs;pin15 -Vs. Link spre comentariu
ovy83 Postat Ianuarie 15, 2015 Partajează Postat Ianuarie 15, 2015 daca acel integrat scoate ceva sunet-zgomot,trebuie verificat de unde vine si daca vine semnalul adica in preamplicator sau corector sunet,verificati integratul care se ocupa de sursele de intrare....este treaba. Link spre comentariu
bubusmecherul Postat Ianuarie 15, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 15, 2015 daca scot mufa cu trei fire ce vine de pe placa cu finali audio ia find separata de sasiu,nu mai am nici un fel de sunet,nici brum in difuzor,preamlificator sau corector de sunet,unde anume se afla. Link spre comentariu
bmwh548 Postat Ianuarie 15, 2015 Partajează Postat Ianuarie 15, 2015 Descarcati manualul si incercati sa urmariti semnalul. Incercati sa aflati daca preamplificatorul functioneaza ca sa delimitati etajul cu probleme. http://elektrotanya.com/thomson_ms2000-ms2005-crkd2558.pdf/download.html Link spre comentariu
bubusmecherul Postat Ianuarie 15, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 15, 2015 am observat ca;cred ca omul care a avut combina audio sa fi desfacut vreo sarmulita la conectoarele boxelor si a ajuns pe,foto,a fost un scrt circuit cu litisoara,intre pinii,13 si 15 am observat ca;cred ca omul care a avut combina audio sa fi desfacut vreo sarmulita la conectoarele boxelor si a ajuns pe,foto,a fost un scrt circuit cu litisoara,intre pinii,13 si 15 Link spre comentariu
dan cod Postat Ianuarie 15, 2015 Partajează Postat Ianuarie 15, 2015 Eu nu inteleg nimic din poza asta Link spre comentariu
bubusmecherul Postat Ianuarie 16, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 16, 2015 deci,acele doua trasee care este in patratelul rosu,am gasit un capat de lita,intre ele,iar aceste doua trasee este pentru pinii 13 si 15 al unui din cele doua finali audio. Link spre comentariu
codrut Postat Ianuarie 16, 2015 Partajează Postat Ianuarie 16, 2015 mai sus am spus ca pin13 +Vs;pin15 -Vs. deci lita a fost pusa intre + si -,mari sanse sa fie cele 2 integrate defecte sau mai rau se se fi dus preamplificaorul de sunet .luati datasheet-ul integratului si vedeti semnificatia pinilor. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Ianuarie 16, 2015 Partajează Postat Ianuarie 16, 2015 ce tensiune este pe pini 9 si pin 10 mute si sbay Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum