Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Osciloscop usb

Juice

Postări Recomandate

M-am documentat in profunzime mai demult despre aceasta jucarie, nu vorbesc din presupuneri si trimiterea mea catre youtube a fost sa iti ofer o solutie simpla fara pierderi de timp pentru a demonstra ca e o porcarie. Cu un minim de cautare pe google rezulta ca performantele acestui aparat sunt proportiale cu valoarea, care este cam 50$ iar un osciloscop UBS minimal costa de 10 ori mai mult.

Uite aici ce au analizat unii:

http://www.eevblog.com/forum/testgear/hantek-6022be-20mhz-usb-dso/

Daca pe youtube ar fi fost pareri pozitive as fi spus sa nu crezi.

Dar cand de acolo reiese clar ca e o petarda, cum faci sa mai crezi contrariul ?

Inteleg intrebarea ta ca era adresata celor care il au, dar dintre 2 cuvinte pe forum de la cineva care poate nici nu stie cum arata un osciloscop minimal si un video facut pe youtube cu explicatii eu m-as baza mai mult pe ultimul. Pe de alta parte, nu trebuie sa mananci un ou in intregime ca sa te convingi ca stricat.

Cine il are oricum nu este foarte obiectiv pentru ca-i al lui. E ca si cum unul are o chitara jucarie si tu care vrei sa canti il intrebi cum este, suna bine ?

Corectie: 6022 costa mai putin de 40$.

Are probleme la trigger.

Software-ul este deosebit de slab.

Banda utilizabila este mult mai mica decat cea declarata.

Editat de one
Link spre comentariu

Ddeci n-ai folosit asa ceva iti dai doar parerea,n-ai fos atent la ce am cerut.pe youtube poti incerca intr-un filmulet sa ridiculizezi chiar si un CHAUVIN ARNOUX cu cinspe mii de optiuni care poate costa cat un logan,pana la urma cel penibil fiind cel ce a postat

Link spre comentariu

Nu prea inteleg cateodata de ce unii asteapta ca o scula ieftina sa fie la nivelul unei care costa de 10x mai mult... din cate am inteles eu, @vasi47 cauta un osciloscop digital ieftin, pentru audio si video, nu inteleg de ce Hantek 6022 nu ar fi bun acolo...  cu toate ca sunt osciloscoape mai performante, dar luand in calcul si costurile eu cred ca merita incercat.

Link spre comentariu

Ddeci n-ai folosit asa ceva iti dai doar parerea,n-ai fos atent la ce am cerut.pe youtube poti incerca intr-un filmulet sa ridiculizezi chiar si un CHAUVIN ARNOUX cu cinspe mii de optiuni care poate costa cat un logan,pana la urma cel penibil fiind cel ce a postat

Bineinteles ca unul este penibil daca ridiculizeaza un Chauvin Arnoux daca daca sunt mai multi insi care fac asta este posibil sa aiba dreptate si in acest caz nu mai sunt penibili.

Pe de alta parte astia de la Chauvin Arnoux nu declara 20MHz si sa fie utilizabil la 200kHz, adica la 1% din banda nominala, cum este cazul Hantek!!!!!!!!

Da, nu am folosit porcarii din astea, scuza-ma. Am 2 Tektroniks si am avut PicoScope, chiar sunt paralel cu Hantek astea.

Apropos am si scule Chauvin Arnoux.

Succes.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări