giany Postat Ianuarie 14, 2015 Partajează Postat Ianuarie 14, 2015 am 2 lcd samsung cu acest tip de panel ambele defecte unul apare imaginea dar in cateva secunde apar dungi verticale si albeste imaginea iar unul cu dungi verticale din start probate cu placi bune inclusiv t-con stie cineva daca se repara acest tip de ecran Link spre comentariu
crmn1 Postat Ianuarie 14, 2015 Partajează Postat Ianuarie 14, 2015 dupa cate stiu este la fel cu ap07 Link spre comentariu
giany Postat Ianuarie 14, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 14, 2015 pai si ltf320ap07 se repara? Link spre comentariu
crmn1 Postat Ianuarie 15, 2015 Partajează Postat Ianuarie 15, 2015 da. cu scuzele de rigoare nu stiu de ce nu pot posta atasamentul cu reparatia acestuia .am tot incercat dar probabil a fost copiat de undeva si acel ceva nu-mi da voie sa-l folosesc ca atasamant .voi mai incerca .daca nu reusesc va rog putina rabdare pana gasesc cauza Link spre comentariu
Vizitator yo3ghm Postat Iunie 24, 2015 Partajează Postat Iunie 24, 2015 Salut. Are cineva disponibil un ecran de tip LTF320AP06 functional?...eu am nevoie doar de ecran, care este spart,restul placilor sint ok. Televizorul era functional in momentul "impactului" cu un obiect zburator identificat. TNX.73! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum