spirake Postat Martie 8, 2015 Autor Partajează Postat Martie 8, 2015 Filmulet cu testul final este la adresa Link spre comentariu
spirake Postat Aprilie 19, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 19, 2015 Doresc sa pun inca un etaj la intrarea regulatorului dupa schema asta,este un mppt analog,ce parere aveti? Link spre comentariu
ionpat Postat Iulie 12, 2015 Partajează Postat Iulie 12, 2015 Doresc sa pun inca un etaj la intrarea regulatorului dupa schema asta,este un mppt analog,ce parere aveti? spirake ai mai facut ceva? Link spre comentariu
spirake Postat Iulie 20, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 20, 2015 A ramas asa cum este si functioneaza pe eoliana mea de 2kw,ma gandesc la un boost sa-i atasez dar mai trebuie sa sap sa vad ce-i mai fiabil. Link spre comentariu
ionpat Postat August 2, 2015 Partajează Postat August 2, 2015 eu nu-s electronist,crezi ca mas descurca sa o confectionez?multumesc anticipat Link spre comentariu
spirake Postat August 8, 2015 Autor Partajează Postat August 8, 2015 Poti incerca ai toata arhiva la dispozitie Link spre comentariu
ionpat Postat August 16, 2015 Partajează Postat August 16, 2015 ms mult o sa incerc Link spre comentariu
spirake Postat Noiembrie 9, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 9, 2015 Am in proiect sa attachez la regulatorul facut un boost cu UC3843. Revin Link spre comentariu
ionpat Postat Noiembrie 9, 2015 Partajează Postat Noiembrie 9, 2015 asteptam detalii Link spre comentariu
spirake Postat Noiembrie 15, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 15, 2015 Am facut schema regulatorului cu boost Si cablajul in pdf Reg atmega cu boost si afisarea turatiei.rar regulator cu boost atmega 8.pdf 1 Link spre comentariu
ionpat Postat Noiembrie 15, 2015 Partajează Postat Noiembrie 15, 2015 ok multam, sper sa-mi functioneze. Link spre comentariu
spirake Postat Noiembrie 16, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 16, 2015 Boostul l-am facut separat si functioneaza uite aici http://forum.softpedia.com/topic/1010509-energie-eoliana-2/page__st__1044 ,doar ca l-am cuplat cu regulatorul deja functional Link spre comentariu
spirake Postat Decembrie 1, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 1, 2015 Am realizat noul regulator cu boost.Voi pune schema si cablajul.Am sa fac un filmulet cum lucreaza.In cablaj nu este pus si driverul de curent pentru shuntul regulatorului deoarece il voi pune direct pe mosfeti sa fie mai aproape,la punctele A,B,C. Si o imagine Cablaj regulator cu boost v8.1.pdf Link spre comentariu
ionpat Postat Decembrie 2, 2015 Partajează Postat Decembrie 2, 2015 acusi te intreb pe placa ai pus si regulatorul si boost-ul ? mai bagat in ceata,ce nu le am eu dar acum ma intreb.. sa incerc ? orcum multumesc mult pt informtii. Link spre comentariu
spirake Postat Decembrie 3, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2015 Da este si boostul si regulatorul la un loc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum