Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sony Vs Harman Kardon

Postări Recomandate

Buna ziua , momentan detin un Onkyo 8870 dar as dorii sa sar o treapta mai sus , si anume ori un Sony Ta-F 830 ES sau un Harman Kardon 6900 ,ambele au acelasi pret si acuma 1400 de lei.Am sa atasez o poza ca sa nu fac ditamai carnatul cu specificatiile pt ambele amplificatoare,iar daca voi considerati ca in acesti bani gasesc ceva mai bun nu ezitati sa ma anuntati.Mersi mult

post-225828-0-85642000-1421223013_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Nu ustiu daca specificatiile respective sunt chiar de la aparatele pe care vrei sa le cumperi sau sunt doar la modul general, deoarece la Harman scrie power supply AC 120 V. Mi s-ar parea cam aiurea sa-i pui un autotransformator de vreo 1000 W ca sa-l adaptezi la reteaua electrica de 220 V. Oricum votez pt. HK, Sony nu mai este ce a fost odata...

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator kepto

Amandoua amplificatoarele sunt de calitate exceptionala. Sony an 1989 si HK an 1990. Caracteristicele si performantele sunt destul de asemanatoare. Stiu ce spun pentru ca am avut de-a face cu amandoua in decursul anilor. Datele tehnice din poza sunt pt. HK-USA si Sony-Germania (Europa). Daca te intereseaza manualele service (ambele), le detin. Personal inclin spre Sony. Cateva dintre motive ar fi: procesare mai curata a semnalului fara interventii inutile, constructie mult mai curata si mai aerisita si poate cel mai important etaje finale clasa A dublate de etaje finale clasa B (spontaneous twin drive) care te vor impacta prin calitatea sunetului si a modului de a elibera puterea pe difuzoare. Amandoua sunt din perioada "lucrului bine facut".

Ca o observatie: personal folosesc TA-F 530ES si in ziua de azi.

Link spre comentariu

HK6900 este posibil sa-mi ajunga curind la reparat.

Daca nu te grabesti, si va veni la reparat (sa-i convina pretul), voi posta un topic cu reparatia lui.

Are cite 3 perechi de finali/ramura.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări