Bitza85 Postat Ianuarie 14, 2015 Partajează Postat Ianuarie 14, 2015 Buna ziua , momentan detin un Onkyo 8870 dar as dorii sa sar o treapta mai sus , si anume ori un Sony Ta-F 830 ES sau un Harman Kardon 6900 ,ambele au acelasi pret si acuma 1400 de lei.Am sa atasez o poza ca sa nu fac ditamai carnatul cu specificatiile pt ambele amplificatoare,iar daca voi considerati ca in acesti bani gasesc ceva mai bun nu ezitati sa ma anuntati.Mersi mult Link spre comentariu
Aurelian6n2 Postat Ianuarie 14, 2015 Partajează Postat Ianuarie 14, 2015 Nu ustiu daca specificatiile respective sunt chiar de la aparatele pe care vrei sa le cumperi sau sunt doar la modul general, deoarece la Harman scrie power supply AC 120 V. Mi s-ar parea cam aiurea sa-i pui un autotransformator de vreo 1000 W ca sa-l adaptezi la reteaua electrica de 220 V. Oricum votez pt. HK, Sony nu mai este ce a fost odata... Link spre comentariu
turcu_dan Postat Ianuarie 14, 2015 Partajează Postat Ianuarie 14, 2015 Acel Sony este din anii 80-90, inca in acea perioada se faceau lucruri de calitate. Insa totusi e un amplificator vechi, are peste 20 de ani- cred ca ar fi recomandat sa-l asculti si sa verifici functionalitatea inainte de achizitie. Link spre comentariu
zal Postat Ianuarie 14, 2015 Partajează Postat Ianuarie 14, 2015 Precizez că nu-mi e simpatică nici una dintre firme, dar analizînd simplu, ca materiale pe bucată sînt construite aproximativ la fel, însă ca schemă HK îl bate pe Sony avînd una simetrică. Rămîne doar necunoscuta stării fizice reale a fiecăruia şi hibele ascunse. Ceva despre HK: http://blogs.yahoo.co.jp/dotata/20073870.html Link spre comentariu
Vizitator kepto Postat Ianuarie 27, 2015 Partajează Postat Ianuarie 27, 2015 Amandoua amplificatoarele sunt de calitate exceptionala. Sony an 1989 si HK an 1990. Caracteristicele si performantele sunt destul de asemanatoare. Stiu ce spun pentru ca am avut de-a face cu amandoua in decursul anilor. Datele tehnice din poza sunt pt. HK-USA si Sony-Germania (Europa). Daca te intereseaza manualele service (ambele), le detin. Personal inclin spre Sony. Cateva dintre motive ar fi: procesare mai curata a semnalului fara interventii inutile, constructie mult mai curata si mai aerisita si poate cel mai important etaje finale clasa A dublate de etaje finale clasa B (spontaneous twin drive) care te vor impacta prin calitatea sunetului si a modului de a elibera puterea pe difuzoare. Amandoua sunt din perioada "lucrului bine facut". Ca o observatie: personal folosesc TA-F 530ES si in ziua de azi. Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 27, 2015 Partajează Postat Ianuarie 27, 2015 HK6900 este posibil sa-mi ajunga curind la reparat. Daca nu te grabesti, si va veni la reparat (sa-i convina pretul), voi posta un topic cu reparatia lui. Are cite 3 perechi de finali/ramura. Link spre comentariu
zal Postat Ianuarie 27, 2015 Partajează Postat Ianuarie 27, 2015 Ăsta e un amplif ce merită o analiză detaliată, s-au scremut şi au făcut ceva mai bun decît restul răpciugilor de pe piaţă. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum