Vizitator AndreiV Postat Ianuarie 13, 2015 Partajează Postat Ianuarie 13, 2015 Acest proiect s-a nascut din nevoia de a avea o sursa reglabila, in urma cu vreo 4 ani. Din lipsa de bani si timp a adunat praf printr-un folder pana aceasta vara cand nevoia a aparut din nou si am decis sa transform acest proiect in lucrarea de liceenta. Aceasta este scurta istorie a acestui proiect. Dupa cateva luni de modificari si optimizari, incepe sa prinda contur. Momentan mai este de lucru la partea analogica dupa o modificare de ultima ora. O sa postez schema cand o sa o finalizez. Pentru moment am atasat un pdf cu panoul frontal. http://www.filehosting.org/file/details/469595/HPS21202_front_v0.0.pdf Butoanele sunt touch(imprimate pe PCB) iar pentru display voi utiliza un display lcd alfanumeric 20x4. Specificatiile sursei: -2 canale 0-12V;0-2A complet izolate -acumulator li-ion de ~80Wh -tensiunea poate fi reglata independent pentru fiecare canal in pasi de 3mV -limita de curent poate de asemenea fi reglata independent in pasi de 0.5mA Astept pareri si sugestii. Orice critica este binevenita atat timp cat este argumentata. Link spre comentariu
negru_voda Postat Ianuarie 30, 2015 Partajează Postat Ianuarie 30, 2015 Foarte misto ideea. Daca ai nevoie de ajutor, cu placere. Cu ce faci partea analogica? ai niste scheme care pot fi impartasite cu noi? As vrea si eu sa fac chestia asta si s-ar putea sa o si fac (eu mi-am facut ceva cu un integratu' vietii pana mi-a crapat). O sa ma uit acasa ce/cum e cu sursa si iti zic. So ... multa bafta cu proiectul si, sfat ... daca pui si cod sursa pentru controllere, pune-l explicat in textul licentei cu mentiunea ca textul complet este in atasament ( se numeste a umple paginile ) eu asa am facut si e ok Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum