bubusmecherul Postat Ianuarie 13, 2015 Partajează Postat Ianuarie 13, 2015 am primit acest amplifier technics su-x911,fara transformator in el,stie cineva ce transformator vine la el. si din manualul service arat ca iese din el o fisa cu opt fire,ce vine conectata pe placa de baza,ce tensiuni este pe aceasta fisa,ca sa ma pot conecta la placa de baza,sau cine are acest transformator,va rog Link spre comentariu
bubusmecherul Postat Ianuarie 14, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 14, 2015 ma ajuta careva,ce tip de transformator vine,si cat scoate el[alimentarea pentru care vine pe placa sasiului,va rog foto. Link spre comentariu
dan-a2 Postat Ianuarie 14, 2015 Partajează Postat Ianuarie 14, 2015 Scrie in manual service > 2 ori 32,9V AC - 2 ori 12,5 V AC - si o tensiune de 4,4 V AC !! Link spre comentariu
bubusmecherul Postat Ianuarie 14, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 14, 2015 am gasit un transformator dintrun combina aiwa ,care scoate 230w,cat scoate si acest amplifier,mufa ce ste pe placa la amplifier este 8 fire,iar la acest transformator am 7,pe acesta are o eticheta 83-NEG-616-018 THL C94/36,el in combina aiwa alimenta finalul de sunet STK4142 II STEREO AMPLIFIER,acum nu stiu daca se potriveste,si daca da cum vine alimentarile,pe plca ,ce iesiri scoate,si cum ma conectez cu el,el avand 7 fire in loc de 8 fire ce le detinea transformatorul la amplifier techins su-x911 foto Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum