Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Kenwood KFC-P723EC (bandpass 4)

Vizitator =Master=

Postări Recomandate

• Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• CBI

4

• radue

3

• neinvins

2

• adi_0106

1

Top autori în acest subiect

Din ceea ce ai dat tu ( link ) aceste difuzoare nu sunt facute pt a fi puse in incinte.In linkul ala, la incinta scrie ca este free-air ( adica fara incinta )...Deci nu o sa obtii mare lucru...

Link spre comentariu

Bandpass cu difuzoare AUTO,fara parametrii(care nu se stie daca si producatorul ii stie sau macar daca seamana stanga cu dreapta,dar se pot masura totusi) cu 16cm difurile de bas si chinezisme pe deasupra :weedman: Sper ca nu vorbesti serios.Sa inteleg ca vrei sa le bagi pe amandoua in izobaric :toimonster: Omule deci nu ai nici o sansa de reusita,mai bine le vinzi ca arata 'lucioase' si cu banii de pe ele te apuci de ceva serios,ca nu merita ocaua cat daraua,e f.mult de munca si timp de pierdutSau daca dispui de asa ceva :smt003 si ai filtre la ele poti incerca 2 pe compresie ca vad ca au tw separat

Link spre comentariu

hehe .. CBi .. omul nu are numai unul din acele difuri .. unul de joase ..asa ca izobaricul cade ...daca ar vinde diful asta .. ar cam avea bani pt un sal .. sbx3040 ... si ala desi nu e nush ce ... chiar saracut difuzorul, macar are parametri .. si apre 12" si poate poate ar merge in bandpass4 cu niste filtre bune.

Link spre comentariu

Deci,in caz ca nu stiu toti sau nu este atentie,IZOBARICUL se face tocmai cu 2 difuzoare de joase,sau ,ma rog,in nr par,legate in antifaza sau push-pullSi cand o face kenwood difuzoare pro ca alea ale tale omule eu sunt presedinte.Ca sa fiu mai explicit eu nu stiu ca aceasta firma sa aiba divizie pro,iar toate care sunt pe la noi sunt CHINEZISME ordinare,care se vand precum cartofii la preturi fantastice si nimic mai mult(nu ca ar fi singurii)Firma Kenwood din cate stiu este in USA si nu cred ca modele acestea de pe la noi exista in catalogul lor.Fara suparare dar faci mari confuziiIar cu sbx -ul ala nu as incerca pt ca nu stiu ca sal-ul sa aibe vreun dif bun care sa merite efortul(adica sa te si poti folosi de el),sunt difuri cu parametrii din burta ,cu magneti prosti,cu dispersie f mare a parametrilor si cu materiale de caliate slaba,care scot doar zgomot si poluare sonica pt o ureche educataSi da am ascultat cam tot de la ei daca o sa vina poate intrebarea asta si vorbesc in cunostinta de cauzaAsta e adevarul adevarat,mai bine un hp15w macar ala are pret cinstit ,dar nu prea e pt sub,dar de altfel nici sal-ul.La fel si pt medii si twetere

Link spre comentariu

Mai,deci nu am vrut sa fiu asa de radical,si cu atat mai putin sa supar pe cineva,dar asa stau lucrurile,nu toti stiu sa faca difuzoare,multi au matrite si le fac pe D-zeu sie pe unde sub licenta,pun si ei numele acolo ca sa supravietuiascaPe de alta parte fiecare difuzor are o destinatie anume unde poate fi folosit,de aceea sau facut pe categorii:auto,home,pro,basrefelx,inchisa etc etc si daca mai sunt si de caliate indoielnica cu atat mai rau pt cel care le foloseste.Exceptiile nu se pun,mai existaDaca esti incepator si vrei sa vezi cum stau treburile cu incintele,difuzoarele etc poti incerca incinte inchise de vreo 12-15L (exclus bassreflex) dar sa nu ai pretentii mari ca o sa iasa cine stie ce,sunt difuzoare scumpe cu parametrii care nu sunt se ridica la anumite asteptari.Pui un condensator de 3,3-4,7uF pe inalta si lasi joasa pe direct.Cu ocazia asta poate mai aflii si lucruri noi pe care doar din practica si capeti si altada te poti apuca de ceva mai seriosEu doar ti-am sugerat ca nu merita munca si timpul fata de ce se obtine,dar daca le tii degeaba prin casa sau nu ai unde sa le pui ,sau le-ai luat mai pe degeaba poti incerca ceva poate poate,singura problema o sa fie redarea joaselor datorita diametrului mic si a parametrilor(pe care si daca ii aveai tot la concluzia asta ajungeai)Bafta

Link spre comentariu

ok omule .. asa e .. nu o sa iasa un sub din ala ... dar din sbx pt un om fara pretentii .. pt un apartament este destul de bun .. si iese sub un mil cu tot cu cutie .. asa ca pt oamenii care nu au pretentii de sisteme HI-FI sau profesionale, sau de mare putere, eu zic ca este realizabil ....am vazut sbx in bandpass si nu suna atat de jenant pe cat spune pretul ...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări