dan cod Postat Ianuarie 16, 2015 Partajează Postat Ianuarie 16, 2015 Mie in poza mi se pare si mare imaginea .Ai mai putea inseria cu delfexia H o bobine de liniaritate H recuperata din alt tv.Asa se va reduce dimensiunea. Link spre comentariu
marianlsea Postat Ianuarie 16, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 16, 2015 Este un pic mai lata intradevar dar nu deranjant.Artificiul in cauza l-as face insa nu stiu de unde pot obtine bobina in cauza-nu ma ocup in mod curent cu ele (TV-urile) dar cred ca m-ar ajuta sa inteleg macar cum corecteaza o bobina inseriata cu H din deflexie latimea imaginii.Corectia este generata de impedanta suplimentara sau .....?Ar fi excelent daca puteti motiva ! Multumesc Link spre comentariu
dan cod Postat Ianuarie 16, 2015 Partajează Postat Ianuarie 16, 2015 E impedanță suplimentara.Am folosit de multe ori așa ceva la schimbat de deflexii. Link spre comentariu
marianlsea Postat Ianuarie 17, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 17, 2015 Am sa caut o bobina si revin Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum