paul_78 Postat Ianuarie 13, 2015 Partajează Postat Ianuarie 13, 2015 Cu respect va rog daca dispune cineva de cunostinte referitoare la dimensiunile curelelor pentru dublu deck SONY TC-W645S.Nu l-am mai folosit de aprox 3 ani , iar de sarbatori cand am vrut sa umblu in cutia cu amintiri a muzicii pe caseta am constatat ca deckul meu era mort .Curelele vechi sunt topite de parca ar fi silicon , nu mai am ce masura .Sunt cate doua curele pe fiecare parte , una mai lata si una de 1mm parca , si de forma patrata in sectiune .Cu stima astept ajutorul dumneavostra ! Link spre comentariu
zal Postat Ianuarie 13, 2015 Partajează Postat Ianuarie 13, 2015 (editat) Se poate afla diametrul cu o aţă mai groasă, întinsă bine pe roţi şi ţinută apoi bine cu degetele sau cu o pensetă ptr a măsura diametrul aproximativ. Se cumpără 2-3 curele de diametre apropiate şi se alege aceea care nu ''ţipă'' pusă în mecanică, nici nu stă lăbărţată. Mai mult ca sigur va fi nevoie de un nou reglaj al vitezei. Editat Ianuarie 13, 2015 de zal Link spre comentariu
paul_78 Postat Ianuarie 16, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 16, 2015 Am incercat, insa nu sa-u potrivit, erau mai mari , dimensiunile nu tine numai de lungime ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum