Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Incinta Sal SA 1620

Mihai Cimpoeru

Postări Recomandate

Salut !! Mi-am cumparat o pereche de difuzoare sal SA 1620 sa-mi fac niste boxe pt calculator . I-am bagat parametrii in Winisd si intr-o cutie de 20 litri cu tub br acordata la 50 hz am un f3 pe la 45 hz ! Sunt destul de multumit dar are o galma in frecventa de vreo 3 db pe la 82 hz si un group delay de 16.71 la 36 hz . Ar fi suna bine asa in incinta asta sau as putea sa incerc un Vtp ?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Mihai Cimpoeru

8

• adi_0106

4

• neinvins

2

• Yoshiro

2

Top autori în acest subiect

Sunetul e bun , tweeterului trebuie sa-i inseriez o rezistenta de 4 ohmi ca fiint pe 4 ohmi se aude mai tare . Si pisicii ii place sunetul mai ales dupa ce mi-a calcat pe un tweeter si i-a turtit calota !! :toimonster:

Link spre comentariu

Duminica trecuta am modificat cutiile : am taiat din adancime si am pus la inaltime !! Au iesit cu 2 litri mai mici asa ca o sa am f3 la 48 hz si incinta e acordata la 53 hz ,dar nu cred ca o sa sesizez diferenta !! Pun poza cu ele ( sunt hidoase acum) , dar maine ma duc sa cumpar placaj sa le finisez !!

Link spre comentariu

Salut, nu arata chiar atat de rau, dupa finisare o sa fie bine. Te rog spune-mi cu ce ai taiat gaurile ptr dif, cu jig saw? si da niste detalii cu privire la xover, si eu am 2 difuri din alea ..poate am sa le folosesc :d

Link spre comentariu

Gaurile le-am dat cu soricelul ( au iesit cam strambe k sunt mici )!! Filtru am numai pe inalta o rezistenta de 4 ohmi pt ca wooferu e pe 8 si tweeterul e pe 4 , un condensator de 4,7 microfarazi si o bobina car nu stiu ce valoare are pt k o am de pe un filtru pe 2 cai mai vechi ....

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări