Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

LG 42LC41-ZA

dumitru_a

Postări Recomandate

La acest televizor am gasit lipsa tensiune alimentare 3.4v ,daca se poate o schema a sursei de alimentare si invertor , mentionez ca nu am gasit schema modelului acesta de sursa :  lglp42slpv2ev3

Va multumesc !

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dumitru_a

4

• SASSU

2

• leoncris

1

• catalin004

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Am facut mai multe masuratori si se pare ca circuitul tuburilor neon sunt intrerupte , am pus un tub de 36w pe invertor si pulseaza de cateva ori , (in prealabil am pus unul mai mic de 8w) cred ca ar trebui un tub de putere mai mare , puterea consumata de televizor fiind de 200 w

Cum se poate dezactiva protectia la OZ9925GN pentru a putea testa daca invertorul functioneaza in parametri ?Am gasit pe un site rusesc ca se poate face punind pinul 12 la masa , la alte tipuri de drivere am gasit ca se face punind un led intre pinul TIMER si masa pentru a limita tensiunea la circa 1,5 volti 

Editat de dumitru_a
Link spre comentariu

dupa cum am mai citit pe forum aici :   http://www.elforum.info/topic/98919-tv-lg32lh2000-za-defect/  s-ar parea ca defectul este la multiplicatorul de tensiune tensiunea fiind de circa 310 volti in loc de 400 piesele aferente in jurul lui fiind bune cu integratul FA55011AN nu am gasit pe internet documentatie , si nici unde sa comand cunoasteti un echivalent pentru acesta , s-ar pute folosi L6562A in locul lui ?

Link spre comentariu
  • 3 ani mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări