marius75 Postat Ianuarie 12, 2015 Partajează Postat Ianuarie 12, 2015 (editat) Salut. Am o sursa de alimentare de la un VCD si vad ca pe iesirea secundarului are doar doua fire, dar iesirea sursei are mai multe fire. Este posibil sa am pe iesire tensiune simetrica (+-xxV) sau sunt doar mai multe tensiuni simple(5V, 12v etc)? As vrea sa alimentez un kit audio cu TDA...2x5W cred ca rezista trasformatorul. Editat Ianuarie 12, 2015 de marius75 Link spre comentariu
steffy89 Postat Ianuarie 12, 2015 Partajează Postat Ianuarie 12, 2015 Vezi ca acel condensator electrolitic din stanga-sus este umflat.Va trebui sa-l schimbi Link spre comentariu
marius75 Postat Ianuarie 12, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 12, 2015 Il inlocuiesc. Poate ajung sa cumpar si baterie la multimetru sa vad ce tensiuni are pe iesire. Link spre comentariu
Voltus Postat Ianuarie 12, 2015 Partajează Postat Ianuarie 12, 2015 Firele rosii nu cumva sunt conectate pe cablaj impreuna ? Daca da atunci e clar ca nu ai decat o singura tensiune disponibila . Link spre comentariu
marius75 Postat Ianuarie 13, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 13, 2015 Asa arata mufa pe partea cu cablajul. Am masurat astazi si am o singura tensiune dubla +_5V, restul sunt tensiuni simple (12V,7V). O sa caut un integrat care sa se potriveasca la tensiunea asta sa fac o schema simpla, de scoala... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum