Vizitator marinicabv Postat Ianuarie 11, 2015 Partajează Postat Ianuarie 11, 2015 incepator in ale electronicii, dar invat. trecut azi prin baumax ca aveau reduceri zic ei, si m-am procopsit cu 2 pompe pentru apa, alimentate la 12 v, 23w putere. (1000l/h) banuiesc ca fac parte dintr-un filtru de piscina ceva, pentru ca au cablul de alimentare cu o mufa specifica. problema e ca firele sunt negre, pe mufa nu e nici un marcaj, deci nu am cum sa imi dau seama care e + si care e -. firele intra in corpul pompei, care e turnat. singura solutie e sa incerc sa o alimentez si sa sper ca nu se arde ? multumesc. Link spre comentariu
sebastian1970 Postat Ianuarie 11, 2015 Partajează Postat Ianuarie 11, 2015 leaga firele oricum,daca nimeresti din prima o sa traga apa,daca nu inversezi firele Link spre comentariu
zal Postat Ianuarie 12, 2015 Partajează Postat Ianuarie 12, 2015 (editat) Nu cumva sînt diferiţi pinii ca dimensiuni sau poziţionare? De exemplu aşezaţi aşa (I -) sau (O o). Editat Ianuarie 12, 2015 de zal Link spre comentariu
Vizitator marinicabv Postat Ianuarie 18, 2015 Partajează Postat Ianuarie 18, 2015 nope2 cabluri negre, intra intr-o simplu mufa rotunda, cu un element de control la jumatate (sa nu fie bagata mufa invers). am luat-o prin eliminare cum a zis si sebi si le-am notat. desi din prima am pus invers, pompa a rezistat. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum