Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Conectori de semnal PCB

Iliescu Mihai

Postări Recomandate

Buna ziua ! 

Am nevoie de niste conectori( mama-tata) de semnal pentru pcb-uri care sa aiba inaltimi mici ( 6-7 mm conectata si mama si tata sau chiar mai putin daca se poate ). Am nevoie sa nu imi creasca inaltimea pcb-ului foarte tare. Aveti idee de astfel de conectori?A si sa fie cu putini pini ca am gasit astel de mufe dar cu zeci de pini, eu am nevoie in principiu de 4-5 nu mai mult.

As vrea asa ceva ( asta folosesc deobicei ), in miniatura daca exista...

http://www.tme.eu/html/EN/straight-pin-strips-for-pcb-mounting-254-mm-pitch/ramka_598_EN_pelny.html

Eu personal nu am gasit desi am cautat... 

Multumesc foarte mult si ma scuzati daca nu am postat unde trebuia, dar am zis ca aici se incadreaza cel mai bine.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Iliescu Mihai

5

• nico_2010

3

• Ionut Remus

1

• flomar60

1

Top autori în acest subiect

Sunt uriasi pentru ce vreau eu... Poate micro-usb-ul ar fi ok, dar as prefera ceva mai simplu gen pini normali numai cu dimensiuni mici de tot si la fel si "socketul" lor, sa fie micut tare.

Link spre comentariu

Ionut Remus - nu ma ajuta pinii aia la 90grade, ca imi ocupa oricum mult spatiu.Dar multumesc pentru interes !

Michy - Multumesc! 

nico_2010 - alea sunt perfecte ! Multumesc! 

Dar intrebarea e, de unde pot face rost in ROmania de conectorii astia, cine ii importa? Sau de unde ii pot lua?

Link spre comentariu

26 de lei transportul (cu tva inclus, vezi că alea sunt preţuri fără tva! deci mai adaugi 24% la preţurile alea).deci ar fi cazul să mai comanzi câte ceva, măcar de alţi 22-23 de lei! :)))partea bună a lucrurilor e că la tme poţi găsi o grămadă de "necesităţi" de care magazinele online mai mici din ţară n-au auzit în viaţa lor! :)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări