Vizitator Postat Ianuarie 30, 2007 Partajează Postat Ianuarie 30, 2007 Zi-ne ce cauti, poate te ajuta cineva ;) Apropo de SFV: http://forum.softpedia.com/index.php?showtopic=115247 Megacollection-Tom Bearden-Complete works (plus coressponding documents on free energy, electrogravity, alternative medicine, and much more in over 200 files) Asta era arhiva , unde era continuta aproape toata cercetarea lui Tom Bearden, fost locotenent-colonel in serviciile de contrainformatii ale US Navy. This is a megacollection of dr. Tom Bearden's fascinating books and other corresponding documents which gathers together an amazing 30+ years of research into the unknown and often controversial areas of natural sciences. The scope of his work is unparalleled and can only be grasped after you've read all of his major books which deal with such important topics as extracting energy from active vacuum, new electromagnetics as Tesla had envisioned it and new application based upon it, especially in areas of medicine and modern warfare. Serving as Lt. Col. in US Army where he acted as senior scientist in developement of major defense systems, tactics and operational technical intelligence. His specialty was nuclear weapons employment, computerized wargames, missile countermeasures and intelligence analysis of Soviet scalar superweapons of which he is world famous. What distinguishes him from the rest is that he actually dared to write some books covering this upmost covert warfare which has been under development for the past 50+ years in special black military projects all around the world. By trying to understand the physics of those terrifying weapons he realized that a major shift of paradigm in science is required in order to properly understand how they actually worked. The results of this research and startling new applications are layed out in his fascinating books, articles, slide presentations etc., where he tries to explain the hardcore science in layman's terms which makes his work especially appealing to everyday people. A major collection not to be missed! Link spre comentariu
blackthorium Postat Ianuarie 30, 2007 Partajează Postat Ianuarie 30, 2007 Incerc si eu sa o iau, am gasit-o aici si poate o sa mearga poate nu, o sa vedem. Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 30, 2007 Partajează Postat Ianuarie 30, 2007 Incerc si eu sa o iau, am gasit-o aici si poate o sa mearga poate nu, o sa vedem. Multumesc !!! :salute: :salute: :salute: Link spre comentariu
MifTy Postat Ianuarie 30, 2007 Partajează Postat Ianuarie 30, 2007 am mai găsit eu câte ceva şi aici... Link spre comentariu
Blind Postat Ianuarie 30, 2007 Partajează Postat Ianuarie 30, 2007 link1 link2 link3 link4 Scrie in google " .torrent" (spatiu punct torrent) fara ghilimele dupa orice cauti.... :yawinkle: Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 30, 2007 Partajează Postat Ianuarie 30, 2007 link1link2link3link4Scrie in google " .torrent" (spatiu punct torrent) fara ghilimele dupa orice cauti.... :yawinkle: am mai găsit eu câte ceva şi aici... Multumesc pentru bunavointa si promptitudine. :salute: :salute: :salute: . Am mai invatat ceva azi. :yawinkle: :rolleyes: :drinkers: Link spre comentariu
Blind Postat Ianuarie 30, 2007 Partajează Postat Ianuarie 30, 2007 Am reusit si eu sa trag arhiva respectiva si sa o extrag. Spuneai ca arhiva iti da o eroare. Eh, eroare am primit si eu. In eroare spunea ca e depasit numarul de 260 de caractere din denumirea fisierelor, si extragea doar o parte. M-am uitat in arhiva si am observat ca cel mai lung titlu nu ajungea la 200 de caractere, asa ca am creeat un folder si am extras fisierele manual, cate 10 cate 15 :smt001 prin drag and drop. A mers fara probleme. Daca asta e eroarea pe care o intampini...asa poti scapa de ea.PS: Daca inca nu ai reusit sa tragi arhiva....zi-mi si o pun pe undeva, poate o tragi mai repede Link spre comentariu
blackthorium Postat Ianuarie 30, 2007 Partajează Postat Ianuarie 30, 2007 Si eu am primit eroarea cu 260 de caractere dar am rezolvat problema prin click dr pe arhiva si extract here, si astfel nu am mai primit nici o eroare, singura problema ar fi ca mi-a redenumit fisierele prin scurtarea denumirii, dar pe mine nu ma deranjeaza acest lucru. Link spre comentariu
gabiz_ro Postat Ianuarie 31, 2007 Partajează Postat Ianuarie 31, 2007 si eu am downloadat-ocu win rar dadea ceva erori dar nu am fost atent la ele,cu winzip a mers ok. Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 31, 2007 Partajează Postat Ianuarie 31, 2007 Am reusit si eu sa trag arhiva respectiva si sa o extrag. Spuneai ca arhiva iti da o eroare. Eh, eroare am primit si eu. In eroare spunea ca e depasit numarul de 260 de caractere din denumirea fisierelor, si extragea doar o parte. M-am uitat in arhiva si am observat ca cel mai lung titlu nu ajungea la 200 de caractere, asa ca am creeat un folder si am extras fisierele manual, cate 10 cate 15 :smt001 prin drag and drop. A mers fara probleme. Daca asta e eroarea pe care o intampini...asa poti scapa de ea.PS: Daca inca nu ai reusit sa tragi arhiva....zi-mi si o pun pe undeva, poate o tragi mai repede Problema s-a rezolvat in sens pozitiv. :supz: :supz: S-a dezarhivat foarte usor cu Win Zip. Sa ia naiba sistemul de fisiere SFV. :axe: Link spre comentariu
MifTy Postat Ianuarie 31, 2007 Partajează Postat Ianuarie 31, 2007 SFV-ul ăla e un fel de verificare CRC cu ceva accente de MD5SUM... şi e oarecum facultativ, adică nu toate soaftele îl folosesc... Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 31, 2007 Partajează Postat Ianuarie 31, 2007 SFV-ul ăla e un fel de verificare CRC cu ceva accente de MD5SUM... şi e oarecum facultativ, adică nu toate soaftele îl folosesc... Probabil nu m-am facut bine inteles........am sters ceea ce aveam eu cu problemele alea SFV si am down. dupa indicatiile voastre. Ceea ce am luat s-a dezarhivat foarte usor cu win zip. Numai bine :yawinkle: :smt006 Link spre comentariu
MifTy Postat Ianuarie 31, 2007 Partajează Postat Ianuarie 31, 2007 să fiu mai clar: aveai arhiva .rar, şi un fişier .sfv cu acelaşi nume ca arhiva, nu???winrar ştie mai nou să interpreteze fişierele .sfv (care sunt fişiere de text chioare, până la urmă), aşa că a deschis arhiva luându-se după ce scria în sfv!!!dacă ăla era greşit niţel, sau mai degrabă era uşor diferit de ce ştia winrar, normal că dădea eroare!!!cred că dacă tăiai .sfv-ul de acolo şi-l puneai în altă parte, arhiva n-ar mai fi dat eroare.winzip nu foloseşte .sfv-uri, deci pentru el nu exista fişierul ăla, deci l-a deschis cum ştie el!!!lămurit?? Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 31, 2007 Partajează Postat Ianuarie 31, 2007 să fiu mai clar: aveai arhiva .rar, şi un fişier .sfv cu acelaşi nume ca arhiva, nu???winrar ştie mai nou să interpreteze fişierele .sfv (care sunt fişiere de text chioare, până la urmă), aşa că a deschis arhiva luându-se după ce scria în sfv!!!dacă ăla era greşit niţel, sau mai degrabă era uşor diferit de ce ştia winrar, normal că dădea eroare!!!cred că dacă tăiai .sfv-ul de acolo şi-l puneai în altă parte, arhiva n-ar mai fi dat eroare.winzip nu foloseşte .sfv-uri, deci pentru el nu exista fişierul ăla, deci l-a deschis cum ştie el!!!lămurit?? OK! :salute: :salute: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum