allexx1968 Postat Ianuarie 11, 2015 Partajează Postat Ianuarie 11, 2015 Buna Am ajuns s o vad si pe asta.Am un Fujitsu Siemens cu o problema ciudata. Nu pot instala Windows sub nici o forma.HDD se vede in BIOS,se vede la instalare(sters partitii,creat partitii noi,copiat fisierele sistemului de operare),dar dupa restartare "Operating system not found".Nu se vede HDD cu nici un program de partitionare. Am incercat si cu alte HDD,aceeasi problema.Si bineanteles cu diferite versiuni de windows. Multumesc Spor tuturor Alex Link spre comentariu
Vizitator ExtremeEdition Postat Ianuarie 11, 2015 Partajează Postat Ianuarie 11, 2015 Incearca alt hard sau o fi defecta placa de baza. Link spre comentariu
K1nderu Postat Ianuarie 11, 2015 Partajează Postat Ianuarie 11, 2015 Incearca un reset de bios,daca nici asa nu merge,probabil southbridge-ul cu probleme. Link spre comentariu
riderinblack Postat Ianuarie 11, 2015 Partajează Postat Ianuarie 11, 2015 Probleme la southbridge. Am mai intalnit astfel de probleme la fujitsu siemens de cateva ori. Link spre comentariu
Vizitator ExtremeEdition Postat Ianuarie 11, 2015 Partajează Postat Ianuarie 11, 2015 (editat) Eu aveam o placa socket 7 care vedea hardurile dar nu boota din nimic nici din floppy. Dupa initializare si detectia tuturor dispozitivelor se apuca de bootare din ce gasea si facea o linie alba pe ecran si se bloca acolo. Am folosit-o cativa ani pt probat diverse placi video pe agp, sdrami procesoare harduri surse tastaturi si am dat-o oarecum constrans de imprejurari ca nu aveam destule placi defecte la o reciclare ca trebuia sa iau la schimb o alta piesa mai noua. Mai inainte am avut o alta mai veche care se stricase la mine de la un montaj gresit in vremurile mele mai de inceput. punand mufa IDE de hard invers in soclu. Aia boota normal din orice mai putin din hardiscuri. Accesam apoi hardurile si cd romurile prin Dos din floppy. Problema acesteia e identica cu cea a initiatorului topicului. Deci posibil ceva defect la controlerul de ide. Editat Ianuarie 11, 2015 de ExtremeEdition Link spre comentariu
allexx1968 Postat Ianuarie 11, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 11, 2015 Buna Reset de BIOS am incercat,HDD-uri vre-o 3.Aceeasi problema,boot de pe orice mai putin HDD. Deci placa de baza noua ar fi.Daca mai merita investit in system.P4 2,4 GHz. Multumesc pentru raspunsuri. Spor tutuor si duminica placuta,eu sunt la slujba Alex Link spre comentariu
riderinblack Postat Ianuarie 11, 2015 Partajează Postat Ianuarie 11, 2015 Un p4 e depasit moral si tehnologic, e timpul pentru un upgrade..... Link spre comentariu
Vizitator ExtremeEdition Postat Ianuarie 11, 2015 Partajează Postat Ianuarie 11, 2015 (editat) Folosesti din cd sau din USB un sistem de operare si gata Nu merita sub nici o forma placa noua decat gratis sa iei sau la schimb de produse. Oricum nu mai se gaseste asa ceva nou. sau daca ocupa loc inutil poti vinde din piese si scapi de el in caz ca nu-ti e de folos la probe si alte experimente. Se poate si reparatie dar cine se pricepe Pe cablul de cd rom nu merge pus hardiscul? Editat Ianuarie 11, 2015 de ExtremeEdition Link spre comentariu
allexx1968 Postat Ianuarie 11, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 11, 2015 Buna Pana la urma functioneaza.Cu HDD pe IDE2. Pe IDE1 se pare ca sunt probleme,DVD-ul merge,dar HDD nu. Multumesc tuturor pentru ajutor. Spor la toate Alex Link spre comentariu
modoran Postat Ianuarie 11, 2015 Partajează Postat Ianuarie 11, 2015 Vezi ca unele BIOS-uri au optiune de a dezactiva anumite dispozitive IDE. De asemenea vezi jumperii master/slave la HDD. Link spre comentariu
allexx1968 Postat Ianuarie 11, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 11, 2015 Vezi ca unele BIOS-uri au optiune de a dezactiva anumite dispozitive IDE. De asemenea vezi jumperii master/slave la HDD. Buna Am intors BIOS-ul pe toate partile.Cu jumperii master/slave stiu cum e problema. Multumesc oricum,deja e functional Spor la toate Alex Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum