Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

incarcator tableta-compatibil sau nu?

Vizitator vladuli

Postări Recomandate

Vizitator vladuli

Buna ziua !Detin o tableta - pc marca Odys, model IEOS_QUAD. Incarcatorul original , cu specificatiile : model ads-10fb-0605010gpg dInput 100-240v 50-60hz , max 0,3 AOutput 5,0 V = 2AAcest incarcator l-am deteriorat. Nu mai poate fi folosit.Am cumparatnun incarcator universal, marca HAMA, care este prevazut cu un buton de reglare a voltajului : 1,3,5,9,12 Insa, conform manualului de utilizare (in limb a germana), la 5V corespund 1,2 A, deci nu 2 A cat cere tableta.Pot folosi acest nou incarcator? In ce combinatie? Date tehnice despre noul incarcator : intrare 100-240 v, 50 hz/60hz, max. 0,17 ACurent de iesire : 3v/4,5v/5v. : 1,2 A 6v : 1A9v : 0,65A12v: 0,5ATensiuni de iesire : 3,0-4,5-5,0-6,0-9,0-12,0 V Va rog sa-mi explicati ( cat mai usor de inteles, sunt un antitalent in domeniu), cum sa procedez, incat sa pot alimenta corespunzator tableta pc .Va multumesc foarte mult.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Caută de asemenea ca încărcătorul respectiv (5V/2A) să aibă tensiune stabilizată, nu folosi surse nestabilizate (în general cele cu tensiune selectabilă nu sunt stabilizate). Poţi folosi în ultimă instanţă (dar în perfectă siguranţă) o sursă ATX de PC, la care faci o punte între bornele verde şi oricare din cele negre. Tensiunea de 5V e disponibilă la mufele cu patru pini dedicate alimentării DVD, HDD , pe firele de culoare roşu (+) şi negru (-_.

Link spre comentariu

Validae :

nu toate incarcatoarele capsulate si livrate cu tel sau tablete sunt stabilizate

maine pot sa pun foto cu un gigel de alcamel pe carele l-am desfacut doar pentru acest lucru si surpriseee

este un alimentator barbar ( in comutatie ) cu paramerii dati in sarcina ,ceva de gen 5V cu ceva  aprox 500mA, in gol are peste 8V

de aceea insist pe incarcatoarele brand name

Editat de razvan-l
Link spre comentariu

nu este, dar după cum sunt şi încărcătoare "pocnitori", şi tabletele au uneori alimentări interne "pocnitori"!mai ales ieftinăciunile "import direct China", care se vând engross la preţuri gen 1000 usd 700 de bucăţi "identice cu originalul"... cei care repară zilnic telefoane şi tablete ştiu la ce fac aluzie...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări