Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

digilogic dvdvc1

Emil 1986

Postări Recomandate

stie cineva cu ce sasiu este echipat?a fost folosit in vara afara pe terasa si intr-o dimineata a fost o ploaie cu descarcari electrice care a afectat compania de cablu si internet la care sunt abonat,la pc mi-a ars plk de retea si la tv cred ca tunerul pentru ca la cautare din cate posturi am prinde doar 1 si nu memoreaza

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• validae

6

• Emil 1986

6

• dan cod

1

• Florinel TV

1

Top autori în acest subiect

TV Combo cu DVD. Un ilustru necunoscut, nu se găsesc referințe decât la telecomanda pentru el. Va trebui să vă uitați atent pe șasiu după orice serie, numai așa se poate identifica.Poate postați și aici ce găsiți scris pe placa.

Editat de validae
Link spre comentariu

in cutie are qsk2955m si un smd 737zod sau zcd nu se intelege bine si al 2 cod dupa  el m61266

pe tubare o eticheta cu un cod si pe bobina din juru lui alt cod

pe tub scrie:37sx110y22-dc05

Link spre comentariu

Eu ziceam să vă uitați pe marginile șasiului după o serie distinctivă, orice tv are un anumit șasiu. Pun un exemplu, în cercul roșu se vede seria scrisă cu alb:

post-179973-0-49130200-1420981421_thumb.jpg

Editat de validae
Link spre comentariu

Se pare că șasiul ar fi Cainebo CL-102. Schema e pe undeva....prin China. Mai căutăm totuși...

Cred că acolo ar trebui schimbată și memoria cu una goală pentru probe.

Editat de validae
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări