gaby Postat Ianuarie 10, 2015 Partajează Postat Ianuarie 10, 2015 Pe vremuri se gasea o solutie care se turna in apa cu care se clateau filmele negative inainte de a le pune la uscat. Cred ca avea in compozitie soda si acid acetic (otet), aveti idee ce asi pute folosii in locul ei? Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 10, 2015 Partajează Postat Ianuarie 10, 2015 Clătește filmul bine în apă de robinet și apoi trece-l prin baie apă distilată, să nu rămână pete de săruri, mai ales de calcar. Link spre comentariu
Vizitator paull Postat Ianuarie 10, 2015 Partajează Postat Ianuarie 10, 2015 La tancul de developare conectezi un furtunel ce vine de la robinet, si lasi sa curga apa la presiune scazuta si cat de cat pe la 20 grade. Se spala mai bine in tannc. La urma clatesti cum a spus validae. Erau si sampoane pentru spalat... incearca aici http://www.f64.ro/wac-agent-de-inmuiere-formula-originala-agfa-120-ml.html Link spre comentariu
gaby Postat Ianuarie 10, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 10, 2015 (editat) Metodele aste le cunosc foarte bine, dar rezultatele obtinute cu solutia aia erau exceptionale. Ma gandesc ca exista solutii alternative preparate in casa pentru clatirea negativelor. Era ceva asemanator cu solutia de la AGFA multumesc. Editat Ianuarie 10, 2015 de gaby Link spre comentariu
Vizitator paull Postat Ianuarie 10, 2015 Partajează Postat Ianuarie 10, 2015 Eu asa faceam si-mi iesea super. Stiu ca mai erau si ceva retete dar nu mai tin minte,au trecut 20 de ani de cand nu am mai developat un film. Si tare-mi placea sa-mi fac revelatorii+fixatorul singur. 1 Link spre comentariu
Ticu Postat Ianuarie 10, 2015 Partajează Postat Ianuarie 10, 2015 Apa cat mai curata (distilata daca se poate) cu cateva picaturi de sampon neutru pentru par. Micsoreaza tensiunea superficiala si previne mentinerea picaturilor pe film. Link spre comentariu
gaby Postat Ianuarie 11, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 11, 2015 O sa comand solutia de la Agfa. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum