Eugen Chirila Postat Ianuarie 9, 2015 Partajează Postat Ianuarie 9, 2015 Va rog sa ma ajutati cu o schema de convertor digital optic audio - analog audio RCA. Am cautat in disperare pe net dar nu am gasit nimic, doar produse finite, si acelea nu in tara ci numai pe ebay, Amazon, si altele. In speranta ca ma veti ajuta, va multumesc anticipat. Al vostru nou coleg de forum RexOly. Link spre comentariu
atupi Postat Ianuarie 13, 2015 Partajează Postat Ianuarie 13, 2015 (editat) Cu alte cuvinte tu vrei o schema de DAC cu intrare SPDIF in locul careia sa montezi un receiver optic. Parerea mea este ca e mai simplu si poate mai ieftin sa-l cumperi de-a gata dar pot sa inteleg daca vrei sa-l faci tu de la zero. Practic poti combina orice receiver de SPDIF ca DIR9001 sau WM8805 si un convertor digital analog ca TDA1543 sau ESS 9023 etc Schema este cea din datasheetul fiecarui produs. Le. Poti cumpara acesta: http://www.okazii.ro/sisteme-audio/cd-player/dac-audio-cs8416-cs4398-24bit-192k-a166646198 si ii montezi un receiver optic si ai rezolvat problema. Editat Ianuarie 13, 2015 de atupi Link spre comentariu
Eugen Chirila Postat Ianuarie 13, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 13, 2015 (editat) Multumesc. Nu tin neaparat sa il fac de la 0, dar nici combinatia pe care mi-o recomanzi nu imi convine. Ori il cumpar complet gata facut, fara sa fac diverse combinatii, ori sa il fac de la 0. Din nefericire, gata facute, nu se gasesc decat pe ebay sau amazon, in tara nu are nimeni de vanzare asa ceva. Editat Ianuarie 13, 2015 de Eugen Chirila Link spre comentariu
vlad_2770 Postat Ianuarie 13, 2015 Partajează Postat Ianuarie 13, 2015 mai ieftin de asta nu cred ca gasesti: http://www.okazii.ro/home-cinema/accesorii-home-cinema/dac-audio-cs8416-cs4344-nou-bonus--a168106335 1 Link spre comentariu
Eugen Chirila Postat Ianuarie 13, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 13, 2015 Mii de multumiri, Vlad. Nu stiu cum ai reusit sa gasesti, poate nu am folosit eu cuvintele potrivite pentru cautare. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum