Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Digital Optical Audio to RCA Analog Audio Converter‎

Eugen Chirila

Postări Recomandate

Va rog sa ma ajutati cu o schema de convertor digital optic audio - analog audio RCA.

Am cautat in disperare pe net dar nu am gasit nimic, doar produse finite, si acelea nu in tara ci numai pe ebay, Amazon, si altele.

In speranta ca ma veti ajuta, va multumesc anticipat.

Al vostru nou coleg de forum RexOly.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Eugen Chirila

3

• vlad_2770

1

• atupi

1

Zile populare

Cu alte cuvinte tu vrei o schema de DAC cu intrare SPDIF in locul careia sa montezi un receiver optic.

Parerea mea este ca e mai simplu si poate mai ieftin sa-l cumperi de-a gata dar pot sa inteleg daca vrei sa-l faci tu de la zero.

Practic poti combina orice receiver de SPDIF ca DIR9001 sau WM8805 si un convertor digital analog ca TDA1543 sau ESS 9023 etc

Schema este cea din datasheetul fiecarui produs.

Le. Poti cumpara acesta: http://www.okazii.ro/sisteme-audio/cd-player/dac-audio-cs8416-cs4398-24bit-192k-a166646198 si ii montezi un receiver optic si ai rezolvat problema.

Editat de atupi
Link spre comentariu

Multumesc.

Nu tin neaparat sa il fac de la 0, dar nici combinatia pe care mi-o recomanzi nu imi convine. Ori il cumpar complet gata facut, fara sa fac diverse combinatii, ori sa il fac de la 0.

Din nefericire, gata facute, nu se gasesc decat pe ebay sau amazon, in tara nu are nimeni de vanzare asa ceva.

Posted Image

Editat de Eugen Chirila
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări