Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

led sharp

codrut

Postări Recomandate

model:LC-32LD145K

nu se aprinde deloc ,nici macar ledul de stand by,

am masurat tensiunile pe sursa de alimentare si sunt urmatoarele :24v;12;5v;3v

pe receptorul IR am 2 tensiuni de 5v

pe ledul de stand by nu am nici o tensiune,nu reactioneaza la tc.tensiunea de alimentare a led-urilor este 24v (cred ca este cam putin)

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• codrut

4

• BUGHIU

1

• Florinel TV

1

24v e suficient pentru leduri!! Pe  receptorul IR aveti o tensiune de 5v (alimentarea lui) si inca una care duce semnalul trimis de telecomanda la intrarea IR  a procesorului....!!! Daca puneti voltmetrul pe cea care merge la procesor,ar trebui sa varieze putin in momentul in care apasati un buton de pe telecomanda!!!Ce este ciudat ca nu aveti ledul de st-by ....aprins si toate tensiunile secundare ale sursei ...ok!! Asta ar duce cu gandul la ideea ca procesorul ....ori e ''mort'' ....ori NU este alimentat!!!!

Link spre comentariu

Am verificat tensiunea care duce semnalul la procesor si variaza adica de la 5v scade la aproximativ4,5v.pe led nu am nici o tensiune.

placa digitala este 17MB8S

iar sursa   17IPS19-5

Are cineva o schema sa-mi dea sau sa imi spuna si mie ce integrat este U60,se incinge foarte tare ,are 2x4 pini,este smd iar pe el scrie,,IADUO,,

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări