codrut Postat Ianuarie 9, 2015 Partajează Postat Ianuarie 9, 2015 model:LC-32LD145K nu se aprinde deloc ,nici macar ledul de stand by, am masurat tensiunile pe sursa de alimentare si sunt urmatoarele :24v;12;5v;3v pe receptorul IR am 2 tensiuni de 5v pe ledul de stand by nu am nici o tensiune,nu reactioneaza la tc.tensiunea de alimentare a led-urilor este 24v (cred ca este cam putin) Link spre comentariu
BUGHIU Postat Ianuarie 10, 2015 Partajează Postat Ianuarie 10, 2015 24v e suficient pentru leduri!! Pe receptorul IR aveti o tensiune de 5v (alimentarea lui) si inca una care duce semnalul trimis de telecomanda la intrarea IR a procesorului....!!! Daca puneti voltmetrul pe cea care merge la procesor,ar trebui sa varieze putin in momentul in care apasati un buton de pe telecomanda!!!Ce este ciudat ca nu aveti ledul de st-by ....aprins si toate tensiunile secundare ale sursei ...ok!! Asta ar duce cu gandul la ideea ca procesorul ....ori e ''mort'' ....ori NU este alimentat!!!! Link spre comentariu
codrut Postat Ianuarie 12, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 12, 2015 Am verificat tensiunea care duce semnalul la procesor si variaza adica de la 5v scade la aproximativ4,5v.pe led nu am nici o tensiune. placa digitala este 17MB8S iar sursa 17IPS19-5 Are cineva o schema sa-mi dea sau sa imi spuna si mie ce integrat este U60,se incinge foarte tare ,are 2x4 pini,este smd iar pe el scrie,,IADUO,, Link spre comentariu
codrut Postat Ianuarie 14, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 14, 2015 am citit gresit codul de pe placa digitala,modelul corect este 17MB82 Link spre comentariu
Florinel TV Postat Ianuarie 14, 2015 Partajează Postat Ianuarie 14, 2015 vestel 17mb82 chassis - ElektroTanya Link spre comentariu
codrut Postat Ianuarie 15, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 15, 2015 vad ca acest tv are 2 memorii flash U10 si U12.Are cineva un soft.Trebuie sa le scriu pe amandoua sau numai una? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum