elmar Postat Ianuarie 9, 2015 Partajează Postat Ianuarie 9, 2015 (editat) pai daca va uitati la iesirea generatorului dvs ...o sa observati ca aceasta are deja o rezistenta si un condensator(electrolitic) ... si...dupa parerea mea nu mai e necesar inca un condesator... si daca totusi doriti sa puneti unul.... trebuie sa montati o rezistenta(sau un semiregalbil) la masa...si condul din amplificator va fi cu minusul la aceasta rezistenta si plusul spre diode... Editat Ianuarie 9, 2015 de elmar Link spre comentariu
Blacksmith Postat Ianuarie 9, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 9, 2015 Generatorul are reglaj de amplitudine pentru semnal... Ma gandeam, n-ar fi mai bine sa iau semnalul pt frecv dinaintea potentiometrului din care se regleaza amplitudinea ca sa aiba frecv destul semnal si sa nu depinda de ce reglaj fac din generator ? Link spre comentariu
Depanatoru Postat Ianuarie 9, 2015 Partajează Postat Ianuarie 9, 2015 Da , daca ai posibilitatea evident ca e mai bine dinainte ... formatorul cu 1 tranzistor nu e prea sensibil Link spre comentariu
Blacksmith Postat Ianuarie 12, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 12, 2015 Am bagat semnal prin 4,4uF in serie cu o rez de 2,2K in baza tranzistorului si merge de la 1Hz pana la 20MHz (ca atat am avut eu de masurat) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum