Vizitator MirceaI Postat Ianuarie 11, 2007 Partajează Postat Ianuarie 11, 2007 salutintentionez sa intefatez un harddisk de laptop cu un microcontroler. poate cineva sa-mi spuna unde as putea gasi conectori cu 44 pini care se pot conecta la harddisk? Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 11, 2007 Partajează Postat Ianuarie 11, 2007 Dintr-un laptop defect, ii scoti panglica si conectorul de pe placa. Cauta pe la reprezentantele de service, sigur gasesti si cred ca te costa mai putin decat daca le iei de noi. Link spre comentariu
Vizitator MirceaI Postat Ianuarie 11, 2007 Partajează Postat Ianuarie 11, 2007 da am incercat deja pe la service-uri de calculatoare dar fara succes. m-ar interesa totusi sa-l gasesc de cumparat. numai sa stiu de unde Link spre comentariu
sofian Postat Ianuarie 11, 2007 Partajează Postat Ianuarie 11, 2007 am eu conector intre mufa de hdd de laptop si mufa IDE de PCadica poti pune HDD de laptop pe PC Link spre comentariu
Vizitator MirceaI Postat Ianuarie 11, 2007 Partajează Postat Ianuarie 11, 2007 merci de ofertadar nu ma intereseaza un adaptor pentru harddisk de laptop la interfata IDE. ma intereseaza doar conectorul in care intra harddisk-ul. Link spre comentariu
puiu Postat Ianuarie 11, 2007 Partajează Postat Ianuarie 11, 2007 1. Si eu am un astfel de conector-adaptor disponibil. Cu precizarea ca un pin este defect si l-am reparat cu un fir intre pinul de pe hard la pinul ce urma sa fie conectata alimentarea.2. Nu stiu daca gasesti conectorul respectiv nou separat. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum