Vizitator GilbertCD Postat Noiembrie 24, 2004 Partajează Postat Noiembrie 24, 2004 Cum pot realiza un montaj care sa duca un LED in 2 stari: aprins sau stins printr-un impuls aplicat unui intrerupator tip sonerie.Si bineinteles ca acest ciclu sa fie respectat perfect adica sa nu fie cazuri in care dupa ON sa vina iarasi ON sau dupa OFF sa vina iarasi OFF, sau daca butonul soneriei este apasat mai mult timp sa inceapa o suita de On/Off/On/Off .... astfel incat resultatul va fi ca o ruleta ruseasca ... Link spre comentariu
Vizitator berti Postat Noiembrie 24, 2004 Partajează Postat Noiembrie 24, 2004 Daca vrei o solutie profesionala din comert, poti sa cauti un TELERUPTOR(Schneider sau Moeller)... gasesti pe la magazinele de automatizari, costa in jur de 500.000 lei. Cu solutii home made probabil ca te vor ajuta colegii mei de pe forum. Link spre comentariu
ciombe Postat Noiembrie 24, 2004 Partajează Postat Noiembrie 24, 2004 Simplu ! Cu un PIC !Don Mario Link spre comentariu
CristianC Postat Noiembrie 26, 2004 Partajează Postat Noiembrie 26, 2004 Mai simplu, cu un bistabil de tip D (ex: MMC4013) la care legi iesirea inversata printr-un RC la intrarea de date. Butonul il conectezi la intrarea de CLK (de preferinta tot prin RC) Link spre comentariu
Vizitator GilbertCD Postat Noiembrie 27, 2004 Partajează Postat Noiembrie 27, 2004 Poti face si o mica schemuta ca nu prea inteleg ...Eu am testat aceasta schema (pe NET pe undeva), care desi se lauda ca ar merge in cazul asta nu face decat sa transforma un releu intr-un buzzer.[/img] Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum