Vizitator gabrield Postat Aprilie 2, 2004 Partajează Postat Aprilie 2, 2004 Doresc un soft cu care poti deschide sau inchide executabile pe PC, gen apelare vocala la mobil.Stie cineva de unde pot sa fac rost sau cum se numeste programul? Link spre comentariu
Vizitator bamsebms2 Postat Aprilie 3, 2004 Partajează Postat Aprilie 3, 2004 Este o idee care nu mi-a venit pana acum dar cred ca o sa caut pe net sa vad daca gasesc ceva.Daca gasesc ceva te anunt. Link spre comentariu
Vizitator flcatalin Postat Aprilie 4, 2004 Partajează Postat Aprilie 4, 2004 Sigur este asa ceva, ca m-am jucat cam acum 2 ani si ma amuzam teribil. Eu spune-am WINAMP si el imi inchidea fereastra... Link spre comentariu
Vizitator bamsebms2 Postat Aprilie 4, 2004 Partajează Postat Aprilie 4, 2004 Uite eu am gasit ceva. Poate te ajuta linkul asta : http://download.com.com/3000-7239-10206912.html?tag=txt Cred ca este bun. Aaa. Mai este unul :Voice studio 2003 Cauta-l sau intra pe siteul http://www.50download.com/37585_downloa ... o-2003.htm Link spre comentariu
CristianC Postat Aprilie 5, 2004 Partajează Postat Aprilie 5, 2004 Si eu m-am jucat cu asa ceva. Programul se numeste REALIZE VOICE LITE (il gasesti pe net + crack) Link spre comentariu
Vizitator gabrield Postat Aprilie 5, 2004 Partajează Postat Aprilie 5, 2004 Multumesc mult, si SARBATORI FERICITE !, tuturor. Link spre comentariu
tuffguy Postat Ianuarie 2, 2005 Partajează Postat Ianuarie 2, 2005 mai este unul misto se cheama Speakcauta pe net trebuie sa-l gasesti Link spre comentariu
Sharky Postat Ianuarie 2, 2005 Partajează Postat Ianuarie 2, 2005 am talk2desktop...merge acceptabil..numai nu poti asculta muzica..ca atunci nu te mai intelege..cine vrea sa imi dea mesaj privat si il trimit prin mail Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum