dj_bryz Postat Ianuarie 7, 2015 Partajează Postat Ianuarie 7, 2015 (editat) Salutare colegi, azi am dat la schimb o roche zarra pe aceasta combina palladium care are si boxe pe 2 cai (pentru ca nu era rochia mea iar vanzatorul exact aia vroia din anunturile mele a trebuit sa o conving pe scumpa sotie si va trebuii sa spal vase 3 luni zi de zi )...dar oricum am fost foarte bucuros ca am luat o astfel de piesa pe o carpa .Combina are tot ce ii trebuie iar partea de pick-up functioneaza bine chiar daca nu am nici un disc sa probez...iar doza este akai .nu stiu daca este originala sau a fost schimbata. Am mai avut de la userul anton5 o combina Universum si am vandut-o si mi-a parut foarte rau. Acum am luat-o pe aceasta si nu stiu ce model este pentru ca nu scrie nimic pe ea. Boxele au joase de 17cm si au port br pe fata. Am gasit pe google modelul boxelor pe 3 cai ..unde in loc de port br se afla difuzorul de medii. Am facut niste poze ..poate imi puteti spune ceva despre ea ca eu nu gasesc. Voi arunca o privire si prin ea sa schimb ce este vechi si umflat sau altceva daca va fi nevoie. Urmeaza sa o sterg de praf bine ca saraca nu a fost folosita de mult...iar boxele sunt prafuite bine ,am incercat eu sa sterg putin dar difuzoarele au garnitura de spuma si nu vreau sa insist ...chiar daca arata foarte bine dupa atata timp si nu sunt coapte. Voi revenii si cu alte poze daca este interesant subiectul. Va multumesc mult Florin online photo sharing Editat Ianuarie 7, 2015 de dj_bryz Link spre comentariu
hpavictor Postat Ianuarie 7, 2015 Partajează Postat Ianuarie 7, 2015 Audiofilie pe paine ! Sa o stapanesti sanatos si sper sa-ti ofere satisfactii nemaintalnite ! Link spre comentariu
zal Postat Ianuarie 7, 2015 Partajează Postat Ianuarie 7, 2015 Nu cred să se găsească vreo documentaţie, fiind un produs OEM. Am văzut ceva aproape identic dar Schneider. Link spre comentariu
dj_bryz Postat Ianuarie 8, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 8, 2015 (editat) Audiofilie pe paine ! Sa o stapanesti sanatos si sper sa-ti ofere satisfactii nemaintalnite ! E rahat...audiofilie pe naiba. Este draguta si imi place mult mai ales ca are pick-up ...dar de la partea de amplificare cu stk441 pana la audiofilie ..este drum lung. Preferam si eu ceva sincer. Am desfacut boxele si am ramas prost..dar asta este "poate in viitor mai bine". Are rost sa modific filtrele pe ordin 2? Pe margine au un fel de pasta ca cea termoconductoare. Interiorul combinei arata bine. Nu am stat sa desfac mai mult si nici nu o voi face cat timp functioneaza bine. Putere...sa zicem un 25-30w windows 7 screenshot Editat Ianuarie 8, 2015 de dj_bryz Link spre comentariu
flores72 Postat Ianuarie 8, 2015 Partajează Postat Ianuarie 8, 2015 SalutNu stiu cat costa acea rochie , dar o sa o platesti scump!Cat despre combina?nu te lua dupa ce spun uni la misto ca este vorba de audiofilie, este ceva de casa, uzual, chiar pot spune ca este cam depasita de timp.Daca mai ai si norocul sa arzi STK-ul ai facut in punga deja.Dar cred ca este ok pentru ce iti trebuie tie.Daca vrei sa scapi de ea , vreau eu boxele.O zi buna. Link spre comentariu
MLGore Postat Ianuarie 8, 2015 Partajează Postat Ianuarie 8, 2015 (editat) Desi e un produs low cost nu pot sa nu remarc filtrele de bias din partea de inregistrare si Dolby realizate ca la carte (bobina+condensator) si oscilatorul de stergere si premagnetizare cu transformator.Nivelul de inregistrare e reglabil, are si o tentativa de VU-metru, asa ca partea de casetofon poate oferi surprize placute ,daca capul magnetic si mecanica sunt in mintile lor (repet, pt. categoria de pret din care face parte). Mecanica de la pick-up e cam tigaie, dar cred ca e mai buna decat ce se gaseste acum in comert pana la 500 lei. Editat Ianuarie 8, 2015 de MLGore Link spre comentariu
dj_bryz Postat Ianuarie 8, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 8, 2015 (editat) Functioneaza bine din toate punctele de vedere...de la "mic la mare". Rochia nu face mai mult de putin. Stk-ul nu se va arde pentru ca nu are de ce atat cat folosesc boxele ei...si mai ales daca le folosesc pe ale mele sanyo care sunt pe 8 ohmi. Cand o sa ma plictisesc de ea o voi planta la tata...ca de mult isi dorea asa ceva. AA..daca ard stk-ul ..cred ca mai am 2 integrate recuperate functionale...tot 441 Editat Ianuarie 8, 2015 de dj_bryz Link spre comentariu
dj_bryz Postat Ianuarie 8, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 8, 2015 (editat) Victor e simpatic...face misto de combina mea batrana. Editat Ianuarie 8, 2015 de dj_bryz Link spre comentariu
dj_bryz Postat Ianuarie 8, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 8, 2015 (editat) Chestia aia din mijloc cu volum este o telecomanda care se poate scoate si functioneaza perfect. Partea rea este ca fara ea nu se mai poate umbla la volum pentru ca nu este altul. Cand o scot ...in gaura respectiva am reglajele posturilor de radio memorate sau ceva de genul. Editat Ianuarie 8, 2015 de dj_bryz Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum