Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

tableta allview city life

cristeama

Postări Recomandate

• Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cristeama

9

• elmar

3

• Electronicserver

3

• TestPoint

1

Top autori în acest subiect

- am gasit pe net un android 4.2 l-am pus pe microsd dar tableta nu face nimic, are dor 2 butoane le-am apasat in toate combinatiile dar nimic, va rog ceva sfaturi ?

Link spre comentariu

Factory reset si wipe cache. Tii apasat pe cele doua butoane exterioare (de deschidere si de iesire din standby). Apare meniul recovery ,si dai wipe cache/factory reset.

Editat de ddr80
Link spre comentariu

- dle. elmar, aceste filmulete pe you-tube le-am vazut anterior postarilor, sunt de folos pt. toata lumea si pt. asta va multumesc, dar revenind la subiect, modelul de fata nu are orificiu pe spate !, ...

Link spre comentariu

eu  am vrut sa arat prin acest clip...ca "hard reset" se face asa cum arata acolo ...nu printr-un buton special(ascuns)

si ...daca nu merge nici asa...trebuie resoftata...probabil daca cautati pe net veti gasi si cum se face acest lucru...

Editat de elmar
Link spre comentariu

aveti dreptate, de la bun inceput ,dupa ce am cautat o multime de informatii colaterale pe net, am fost de parere ca trebuie resoftata !, problema este cum facem resoftarea ?, 1. prin conectare la pc. am incercat, nu indica nimic, 2. prin microsd in slot, cred ca asa se procedeaza ,dar, cind pe ecran apare androidul si am acces la comenzi !, lucru care la mine nu se intimpla !

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări