Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ceva ce nu are nimeni - full tube pt. chitara.

Max Id

Postări Recomandate

Pune o poza cu ce are sub capota.Ce urmeaza?Ca abea ai prins gustul,stiu cum este,e greu sa te opresti,mai ales tu ,care si cinti la chitara.

Posibil sa pun ceva coliere de plastic..mai se aduna firele. Sau poate le las sa respire. Inca nu m am hotarat.

post-234208-0-43161600-1430646730_thumb.jpg

Link spre comentariu

Felicitari si din partea mea, personal consider controller-ul cu Arduino o realizare si un mare plus la amplifurile cu tuburi, imbina intr-un stil elegant clasicul cu modernul in electronica!Bravos!

Editat de Untold
Link spre comentariu

Multumesc tuturor pt. aprecieri si sugestii.  Un forum adevarat!

Pot doar sa spun ca intodeuna se poate si mai bine si ca urmatorul :) cred ca o sa fie un amp. de auditie.

Toate cele bune!

Link spre comentariu

post-234208-0-18411100-1431548555_thumb.png

Cu  asta s a facut in seara asta galagie pe un dif cu SPL peste suta.   Am ramas uimit!  Abia acum am aflat ce am construit. 

Link spre comentariu
Vizitator viobio

Ești cam bun de cinste,știi tu de ce...Cind o sa cânte Talisman la Bistrița, o sa vin și eu cu ei,sa te pregătești.Acum ai amp "profesional",cum zic unii.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări