Max Id Postat Mai 3, 2015 Autor Partajează Postat Mai 3, 2015 Pune o poza cu ce are sub capota.Ce urmeaza?Ca abea ai prins gustul,stiu cum este,e greu sa te opresti,mai ales tu ,care si cinti la chitara. Posibil sa pun ceva coliere de plastic..mai se aduna firele. Sau poate le las sa respire. Inca nu m am hotarat. 1 Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Mai 3, 2015 Partajează Postat Mai 3, 2015 Foarte frumos lucrat Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 3, 2015 Partajează Postat Mai 3, 2015 Max Id, felicitari, apreciez eleganta si modul estetic in care ai realizat acest amplificator, asa da ... Link spre comentariu
Untold Postat Mai 3, 2015 Partajează Postat Mai 3, 2015 (editat) Felicitari si din partea mea, personal consider controller-ul cu Arduino o realizare si un mare plus la amplifurile cu tuburi, imbina intr-un stil elegant clasicul cu modernul in electronica!Bravos! Editat Mai 3, 2015 de Untold Link spre comentariu
Max Id Postat Mai 6, 2015 Autor Partajează Postat Mai 6, 2015 Multumesc tuturor pt. aprecieri si sugestii. Un forum adevarat! Pot doar sa spun ca intodeuna se poate si mai bine si ca urmatorul cred ca o sa fie un amp. de auditie. Toate cele bune! Link spre comentariu
Max Id Postat Mai 10, 2015 Autor Partajează Postat Mai 10, 2015 (editat) https://www.facebook.com/maxmailid/videos/851021988305029/?pnref=story sound-ul la doua dinte cele 6 moduri de lucru. https://www.youtube.com/watch?v=nb8oG2TwR9o&feature=youtu.be in caz ca nu mege link-ul Editat Mai 10, 2015 de Max Id Link spre comentariu
Max Id Postat Mai 13, 2015 Autor Partajează Postat Mai 13, 2015 Cu asta s a facut in seara asta galagie pe un dif cu SPL peste suta. Am ramas uimit! Abia acum am aflat ce am construit. 1 Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Mai 14, 2015 Partajează Postat Mai 14, 2015 Ești cam bun de cinste,știi tu de ce...Cind o sa cânte Talisman la Bistrița, o sa vin și eu cu ei,sa te pregătești.Acum ai amp "profesional",cum zic unii. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum