Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Philips 15CE1210/10W

coman ion

Postări Recomandate

Va salut si va rog sa-mi dati o schema pentru tv din titlu (sasiu cp90), s-a mai cerut pe forum dar acum nu mai este disponibila. Am gasit in el 2 baterii r6 carpite cu fire si nu stiu ce e cu ele. Ce rol au? Merge fara ele?

Problema lui e ca are acelasi post pe toate programele deci cred ca e ceva cu tensiunea de varicap. Dar bateriile alea imi stau pe creier.Multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• coman ion

3

• nostrom

1

• dan cod

1

• Florinel TV

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Multumesc pentru raspunsuri, inseamna ca defectul care se manifesta cum am povestit poate fi din cauza acestui acumulator. O sa ii pun ceva potrivit si sa vad ce face.Totusi , o schema... sau ati postat si nu o vad eu...

Link spre comentariu

Da , am gasit pe elektrotanya. Se intampla totusi ceva ciudat. Am descarcat pana acum sute de scheme de pe acel sait dar de cateva saptamani indiferent ce ii dau sa caute - marca,model, sasiu- imi da rezultat zero.Nu stiu de unde i se trage .Am facut o pauza de vreo 6 luni in care nu am descarcat deloc iar acum am reluat sporadic activitatea si nu mai merge.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări