coman ion Postat Ianuarie 7, 2015 Partajează Postat Ianuarie 7, 2015 Va salut si va rog sa-mi dati o schema pentru tv din titlu (sasiu cp90), s-a mai cerut pe forum dar acum nu mai este disponibila. Am gasit in el 2 baterii r6 carpite cu fire si nu stiu ce e cu ele. Ce rol au? Merge fara ele? Problema lui e ca are acelasi post pe toate programele deci cred ca e ceva cu tensiunea de varicap. Dar bateriile alea imi stau pe creier.Multumesc. Link spre comentariu
Vizitator flaviumihaimesaros Postat Ianuarie 7, 2015 Partajează Postat Ianuarie 7, 2015 daca e un model mai vechi cele doua baterii inlocuiesc un acumulator care alimenta memoria cand tv nu era in priza Link spre comentariu
dan cod Postat Ianuarie 7, 2015 Partajează Postat Ianuarie 7, 2015 Normal acolo este un acumulator.Nu merge fara nimic.Nu memorează posturi si reglaje.Fiind un tv mai vechi are memorie voltabila. Link spre comentariu
coman ion Postat Ianuarie 8, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 8, 2015 Multumesc pentru raspunsuri, inseamna ca defectul care se manifesta cum am povestit poate fi din cauza acestui acumulator. O sa ii pun ceva potrivit si sa vad ce face.Totusi , o schema... sau ati postat si nu o vad eu... Link spre comentariu
nostrom Postat Ianuarie 8, 2015 Partajează Postat Ianuarie 8, 2015 Schema aici; http://monitor.net.ru/forum/philips-chassis-cp90-download-6376.html, Link spre comentariu
Florinel TV Postat Ianuarie 8, 2015 Partajează Postat Ianuarie 8, 2015 (editat) sau aici philips 14ce1201 chassis cp-90 tv sm - ElektroTanya asteapta 1 minut si dai click pe Get Manual mai gasesti si aici Download philips chassis cp90.pdf - TV-Set philips philips ... Editat Ianuarie 8, 2015 de Harhas Florin Link spre comentariu
coman ion Postat Ianuarie 8, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 8, 2015 Da , am gasit pe elektrotanya. Se intampla totusi ceva ciudat. Am descarcat pana acum sute de scheme de pe acel sait dar de cateva saptamani indiferent ce ii dau sa caute - marca,model, sasiu- imi da rezultat zero.Nu stiu de unde i se trage .Am facut o pauza de vreo 6 luni in care nu am descarcat deloc iar acum am reluat sporadic activitatea si nu mai merge. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum