pitiay68 Postat Ianuarie 9, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 9, 2015 Multumesc domnului victor,cele doua variante nu le aveam.am sa incerc sa postez varianta pe care o am eu dar cum vam spus nu stiu cum sa o postez,par oate cu ajutorul cuiva am sa reusesc,schema este publicata in februarie 2012 pe situl yoreparo dar nu am salvat linkul cind am descarcato si nu mai reusesc sa dau de ea pe acel site.va multumesc inca o data pentru sprijinul acordat 400W Melody Revised Ver Sch.pdf Link spre comentariu
hpavictor Postat Ianuarie 9, 2015 Partajează Postat Ianuarie 9, 2015 Intotdeuna cu placere ! Link spre comentariu
pitiay68 Postat Ianuarie 9, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 9, 2015 Vad ca a fost descarcata schema si cablajul postate de mine semn ca mai sint si altii interesati de aceasta schema,rog daca se poate pe cei mai avansati in electronica sa dea mai multe detalii despre aceasta schema si daca merita construita,pe mine ma tentat felul cum este conceput cablajul,stiu ca,clitatea nu costa in frumusetea cablajului,am si desenul cablajului imprimat.Daca cineva gaseste linkul la vrianta prezentata de mine il rog sa mil dea si mie,poate gasesc acolo mai multe detaliira.Eu am descarcato de pe yoreparo Spania dar nu am salvat linkul si nu mai dau de ea.Daca am deranjat pe cineva va rog sa ma scuzati.Va multumesc. Link spre comentariu
Letcon Postat Ianuarie 10, 2015 Partajează Postat Ianuarie 10, 2015 Arata ciudat zobel-ul ala dupa bobina... Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 10, 2015 Partajează Postat Ianuarie 10, 2015 Zobelul se pune inainte de bobina boucherot... Link spre comentariu
Sharky Postat Ianuarie 10, 2015 Partajează Postat Ianuarie 10, 2015 Care cum, nu prea conteaza cat timp bobina e strapata de rezistenta. Link spre comentariu
pitiay68 Postat Ianuarie 11, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 11, 2015 Intrebarea era,ce vloare are rezistenta marcata cu stelute si valoarea termistorului.Nu ma poate ajuta nimeni? Link spre comentariu
zal Postat Ianuarie 11, 2015 Partajează Postat Ianuarie 11, 2015 Eu am încercat, n-am reuşit. Spor la meşterit ! Link spre comentariu
pitiay68 Postat Ianuarie 17, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 17, 2015 Oameni buni sint incepator si detin cunostinte minime in electronica,de aceea am cerut ajutor la schema postata de mine.Din toti cei care au vazut si au descarcat schema cu pricina nu stie nimeni ce vlori au rezistenta si termistorul respectiv,sau poate a gasit cineva linkul.Va multumesc mult. Link spre comentariu
pitiay68 Postat Ianuarie 25, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 25, 2015 Chiar nu stie nimeni sa~mi rspunda la intrebarea de mai sus,daca merg pe varianta cu diode va functiona?Am vazut ca a fost descarcata de citeva zeci de ori,deci pare interesanta pe varianta sc5200. Link spre comentariu
flomar60 Postat Ianuarie 25, 2015 Partajează Postat Ianuarie 25, 2015 E bine ca valorile rezistentei si ale termistorului sa fie egale si sa nu depaseasca 5Kohmi ...poti face urmatorul test - montezi o rezistenta fixa , sa zicem de 2,7-3,3K in locul respectiv si reglezi curentul de mers in gol la cat consideri necesar( eu as merge pe 120mA)...daca semireglabilul permite reglarea curentului dorit de tine inseamna ca valoarea aleasa este optima si atunci inlocuiesti rezistenta cu grupul termistor+rezistenta cu valoarea echivalenta...cand vei face testele ai grija ca atunci cand bagi tensiune in amplificator semireglabilul sa fie reglat la valoarea maxima , adica cursorul dus spre baza trz. , in aceasta situatie curentul de mers in gol are valoarea minima permisa de schema...sa speram ca vei avea parte si de alte pareri si iti vei putea forma o idee... Link spre comentariu
pitiay68 Postat Ianuarie 25, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 25, 2015 Va salut si va multumesc pentru raspuns si amabilitate! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum