Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

ajutor schema amplificator audio

Postări Recomandate

Multumesc domnului victor,cele doua variante nu le aveam.am sa incerc sa postez varianta pe care o am eu dar cum vam spus nu stiu cum sa o postez,par oate cu ajutorul cuiva am sa reusesc,schema este publicata in februarie 2012 pe situl yoreparo  dar nu am salvat linkul cind am descarcato si nu mai reusesc sa dau de ea pe acel site.va multumesc inca o data pentru sprijinul acordat

Posted Image400W Melody Revised Ver Sch.pdf

Link spre comentariu

Vad ca a fost descarcata schema si cablajul postate de mine semn ca mai sint si altii interesati  de aceasta schema,rog daca se poate pe cei mai avansati in electronica sa dea mai multe detalii despre aceasta schema si daca merita construita,pe mine ma tentat felul cum este conceput cablajul,stiu ca,clitatea nu costa in frumusetea cablajului,am si desenul cablajului imprimat.Daca cineva gaseste linkul la vrianta prezentata de mine il rog sa mil dea si mie,poate gasesc acolo mai multe detaliira.Eu am descarcato de pe yoreparo Spania dar nu am salvat linkul si nu mai dau de ea.Daca am deranjat pe cineva va rog sa ma scuzati.Va multumesc.

Link spre comentariu

E bine ca valorile rezistentei si ale termistorului sa fie egale si sa nu depaseasca 5Kohmi ...poti face urmatorul test - montezi o rezistenta fixa , sa zicem de 2,7-3,3K in locul respectiv si reglezi curentul de mers in gol la cat consideri necesar( eu as merge pe 120mA)...daca semireglabilul permite reglarea curentului dorit de tine inseamna ca valoarea aleasa este optima si atunci inlocuiesti rezistenta cu grupul termistor+rezistenta cu valoarea echivalenta...cand vei face testele ai grija ca atunci cand bagi tensiune in amplificator semireglabilul sa fie reglat la valoarea maxima , adica cursorul dus spre baza trz. , in aceasta situatie curentul de mers in gol are valoarea minima permisa de schema...sa speram ca vei avea parte si de alte pareri si iti vei putea forma o idee...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări