Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

ajutor schema amplificator audio

Postări Recomandate

BUNA ZIUA DOMNILOR,am o schema aproape identica cu schema 400w melody dar in varianta 2sa1943/2sc5200,problema este ca in locul celor 3 diode inseriate 1n4148 este un termistor a carui valoare nu o cunosc,am schema,cablajul si cum se monteaza piesele pe cablaj.am luato de pe un site spaniol,si nu am documentatia,am incercat sa caut pe acel site dar nu reusesc sa mai dau de ea,nu am salvat lincul.Ma poate ajuta cineva? va mutumesc.

Link spre comentariu

si pe oameni cand incepeti sa ii ajutati ? ... intreb si eu ... ca un idiot ce sunt ca inca mai citesc si urmaresc acest forum... in general... cand incepeti sa ajutai copii, oamenii, cei care vor sa fie ajutati ! fara sa va mai jucati si aratati propriile frustrari ce cresc prin anii ce trec ?

Editat de viperash
Link spre comentariu

si pe oameni cand incepeti sa ii ajutati ? ... intreb si eu ... ca un idiot ce sunt ca inca mai citesc si urmaresc acest forum... in general... cand incepeti sa ajutai copii, oamenii, cei care vor sa fie ajutati ! fara sa va mai jucati si aratati propriile frustrari ce cresc prin anii ce trec ?

Fie ...de data  asta o sa las de la mine :)  si va prezint doua variante :

Varianta 1 : 

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Varianta 2 :

Posted Image

Posted Image
Link spre comentariu

Multumesc domnului victor,cele doua variante nu le aveam.am sa incerc sa postez varianta pe care o am eu dar cum vam spus nu stiu cum sa o postez,par oate cu ajutorul cuiva am sa reusesc,schema este publicata in februarie 2012 pe situl yoreparo  dar nu am salvat linkul cind am descarcato si nu mai reusesc sa dau de ea pe acel site.va multumesc inca o data pentru sprijinul acordat

400W Melody Revised Ver Brd (2).pdf

400W Melody Revised Ver Sch.pdf

Editat de pitiay68
Link spre comentariu

Valoarea lui ar trebui să fie împreună cu rez în paralel sau nu, de circa 1k. 

.................

Toate schemele din topic sînt identice, inclusiv greşelile, colecţionarea lor nu ajută la nimic.

.................

Ampliful e în clasă AB, adică o polarizare a trz finali între b-e de circa 500-550mVcc fără semnal. Randament... tot tipic acestei clase, cam 40% cu semnal sinus 1kHz şi ceva mai mult cu semnal muzical, amplificarea e x33, cea mai uzuală.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări