Vizitator disconect Postat Ianuarie 7, 2015 Partajează Postat Ianuarie 7, 2015 Salut,Sunt nou pe aici...si doresc sa imi realizez un amplificator cu integratul TDA7375. Am facut o schema si vroiam sa va cer parerea ... o sa functioneze ? Am omis ceva? Ar mai trebui adaugat ceva ? Voi ce spuneti?http://www.audiosound.info/katlisty/TDA7375.pdfIntr-un final or sa fie 2xcircuite pentru 4 difuzoare.Multumesc,Alex Link spre comentariu
cozmalau Postat Ianuarie 7, 2015 Partajează Postat Ianuarie 7, 2015 (editat) Daca faci dupa schema din datasheet nu are cum sa nu functioneze , acele scheme sunt testate! Poti adauga pe intrari cate un condensator de 0.22-0.47micro F . Ai grija , acel ST-BY trabuie legat la + ca sa functioneze. Editat Ianuarie 7, 2015 de cozmalau Link spre comentariu
Letcon Postat Ianuarie 7, 2015 Partajează Postat Ianuarie 7, 2015 Uite o realizare de-a mea cu acest integrat dupa schema Figure 2: Double Bridge din datasheet,cablaj proiectat de mine.Functioneaza foarte bine. Link spre comentariu
dan cod Postat Ianuarie 7, 2015 Partajează Postat Ianuarie 7, 2015 Pot sa spun ca CIul asta este folosit in aparate auto de firma deci e ceva. Link spre comentariu
Vizitator Julian Mihai Postat Ianuarie 7, 2015 Partajează Postat Ianuarie 7, 2015 Nu merita schema conceputa de auzit oricum se aude, dar cum????cu 10 la suta TDH????Schema este o''jucarie''pentru incepatori Link spre comentariu
viperash Postat Ianuarie 7, 2015 Partajează Postat Ianuarie 7, 2015 Nu merita schema conceputa de auzit oricum se aude, dar cum????cu 10 la suta TDH????Schema este o''jucarie''pentru incepatori Tu stii sa citesti un PDF ? ... o intrebare poate retorica... oricine poate sa citeasca un pdf... dar... tu il intelegi ? vezi ca sunt trei (3) *** - se numesc "stelute" ... cand dai scroll in jos... o sa vezi ce inseamna 10% thd ! )))) of doamne... ce repede se maturizeaza unii ! Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 7, 2015 Partajează Postat Ianuarie 7, 2015 Daca vrei cu alimentare 12V, incearca totusi un 1562Q. Chiar 5W la THD decent, nu-i chiar un vis... Daca nu m-am sclerozat, si nu e singurul (nu le mai stiu pe de rost), astea au ridicatoare de tensiune in capsula... Link spre comentariu
viperash Postat Ianuarie 7, 2015 Partajează Postat Ianuarie 7, 2015 (editat) Daca vrei cu alimentare 12V, incearca totusi un 1562Q. Chiar 5W la THD decent, nu-i chiar un vis... Daca nu m-am sclerozat, si nu e singurul (nu le mai stiu pe de rost), astea au ridicatoare de tensiune in capsula... hmmm... OK... ridicatoare in capsula ? ... pai si inductanta ? ca doar nu se face ridicare de tenisune pe principiul dioda/cond/dioda si etc !!! inductanta e fizic... o bobina ! care la randul ei trebuie sa sustina un curent, ca sa susina un curent trebuie sa aiba un diametru, etc... deja presupun ca stiti teoria... deci,sa-mi fie cu iertare dar nu e o antena desenata pe un cablaj ! Daca gresesc va rog sa ma iertati ! Editat Ianuarie 7, 2015 de viperash Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 7, 2015 Partajează Postat Ianuarie 7, 2015 Tu cum vezi altfel, matematic? Cam cat storci din 14.4V? Link spre comentariu
hpavictor Postat Ianuarie 7, 2015 Partajează Postat Ianuarie 7, 2015 Este un Power Lift Up Bootstrap , se bazeaza pe condesatori de valoare mare ... Nomikos nu este electronist de meserie , dar se pricepe foarte bine pentru un amator de constructii electronice ! Link spre comentariu
viperash Postat Ianuarie 7, 2015 Partajează Postat Ianuarie 7, 2015 (editat) Tu cum vezi altfel, matematic? Cam cat storci din 14.4V? Descarcarea energiei condensatorului printr-un consumator (sarcina) Editat Ianuarie 8, 2015 de viperash Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 7, 2015 Partajează Postat Ianuarie 7, 2015 Intuiesc cum functioneaza trasnaia, dar, nu ma arunc in explicatii... Astea din seria iDA-X de la Alpine, au astfel de circuite. Avea sora-mea pe Polo o trasnaie d-asta, si rupea difuzoarele din masina. La cele mari, treaba e clara. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum