Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator TDA7375

Vizitator disconect

Postări Recomandate

• Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Nu merita schema conceputa de auzit oricum se aude, dar cum????cu 10 la suta TDH????Schema este o''jucarie''pentru incepatori :rade:

Tu stii sa citesti un PDF ? ... o intrebare poate retorica... oricine poate sa citeasca un pdf... dar... tu il intelegi ? vezi ca sunt trei (3) ***  - se numesc "stelute"  ... cand dai scroll in jos... o sa vezi ce inseamna 10% thd ! :))))) of doamne... ce repede se maturizeaza unii !

Link spre comentariu

Daca vrei cu alimentare 12V, incearca totusi un 1562Q. Chiar 5W la THD decent, nu-i chiar un vis...

Daca nu m-am sclerozat, si nu e singurul (nu le mai stiu pe de rost), astea au ridicatoare de tensiune in capsula...

Link spre comentariu

Daca vrei cu alimentare 12V, incearca totusi un 1562Q. Chiar 5W la THD decent, nu-i chiar un vis...

Daca nu m-am sclerozat, si nu e singurul (nu le mai stiu pe de rost), astea au ridicatoare de tensiune in capsula...

hmmm... OK... ridicatoare  in capsula ? ... pai si inductanta ? ca doar nu se face ridicare de tenisune pe principiul dioda/cond/dioda si etc !!! inductanta e fizic... o bobina ! care la randul ei trebuie sa sustina un curent, ca sa susina un curent trebuie sa aiba un diametru, etc... deja presupun ca stiti teoria... deci,sa-mi fie cu iertare dar nu e o antena desenata pe un cablaj ! Daca gresesc va rog sa ma iertati !

Editat de viperash
Link spre comentariu

Intuiesc cum functioneaza trasnaia, dar, nu ma arunc in explicatii... 

Astea din seria iDA-X de la Alpine, au astfel de circuite. Avea sora-mea pe Polo o trasnaie d-asta, si rupea difuzoarele din masina.

La cele mari, treaba e clara. 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări