Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

număraţi greşelile!

MifTy

Postări Recomandate

iată un exemplu de cum NU se concepe un cablaj!schema e una clasică, de alimentator cu 723, fără nici un fel de brizbrizuri.tranzistorul e un bd135, rezistenţa e de 0.68/3Wn-am decât scuza că la ora aia n-aveam altă bucată de cablaj, eram uşor aburit, şi trebuia să aştept o săptămână până se deschideau magazinele (v-aţi dat seama cam în ce perioadă a anului l-am făcut, nu?)l-am folosit câteva luni, cu grijă, să nu-l afum, apoi am început altele, şi prin 2005-2006, când m-am apucat iar de "electro-tinkering", l-am lăsat deoparte şi am făcut o sursă cu lm317... pe care vreau s-o schimb anul ăsta!mai ales că traful cu care am folosit plăcuţa de faţă e mult mai "impozant" ca cel chinezesc din sursa curentă!bineînţeles, voi folosi vechiul traf, care "ştie" mai mulţi amperi ca "Mr. Chen"! :d

post-175239-0-36333400-1420560254_thumb.jpg

post-175239-0-45716900-1420560274_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• MifTy

2

• zal

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

avea, numără găurile! :))))după ce l-am scos din cutie, l-am dezlipit şi de 2n3055... ar fi meritat o poză şi cu alea: pentru doi amperi io pusesem sârmă de telefonie, nici măcar multifilară! :))))şi restul conexiunilor erau cu acelaşi fel de sârmă... dar am avut bunul-simţ să nu "trag" din el mai mult de 200 mA :)apropo, pe electroliticul ăla de la ieşire scrie 47 de micro la 63 de volţi, iar puntea şi condensatorul de filtrare erau pe altă placă.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări