Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

nokia6610i

george1111

Postări Recomandate

am un nokia6610i. din cauza socurilor s-a dezlipit de pe circuit un conector care face legatura la display (partea de sus a telefonului are 2 randuri cu 5 pini). se pote lipi legaturi prin partea de circuit accesibila? are circuitul de care e prins conectorul in interiorul cablajului. as avea nevoie de o poza in detaliu a circuitului cu punctele de legatura. :smt022 am fost la cateva service-uri gsm si au spus ca se poate repara dar nu-mi ofera nici o garantieadica e cam pe duca.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• george1111

3

• Yo4You

2

• Adrian Luben

1

• MihaiGSM

1

reparatia cu placa noua ar costa 1mil cu tot cu manopera.problema este ca sunt sanse slabe sa mai gaseasca. oricum mi-am luat altul nokia6070. este ceva mai bun ca are si audio/video, dar la fotografii sta mai prost decat 6610i. cand ma uit la display la o fotografie facuta se vede bine numai daca este putin inclinat in stanga(daca ma uit normal are efectul negativului foto). am sa ma duc la magazin sa vad poate este un caz special, si sa il schimb. initial am zis ca numai acumulatorul ar fi problema (100h fata de 120h la 6610i).

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

daca s-au exfoliat traseele de la mufa lcd-ului nu e problema spinoasa.am facut vreo 10 din astea :tonqe: traseele la mufa se pot trage din alte puncte ale placii fara probleme. numai ca tre sa le cunosti :smt003 .de obicei iau cam 50 lei la aceasta operatie

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări