george1111 Postat Ianuarie 10, 2007 Partajează Postat Ianuarie 10, 2007 am un nokia6610i. din cauza socurilor s-a dezlipit de pe circuit un conector care face legatura la display (partea de sus a telefonului are 2 randuri cu 5 pini). se pote lipi legaturi prin partea de circuit accesibila? are circuitul de care e prins conectorul in interiorul cablajului. as avea nevoie de o poza in detaliu a circuitului cu punctele de legatura. :smt022 am fost la cateva service-uri gsm si au spus ca se poate repara dar nu-mi ofera nici o garantieadica e cam pe duca. Link spre comentariu
Yo4You Postat Ianuarie 10, 2007 Partajează Postat Ianuarie 10, 2007 Sa nu fie fisurat cablajul si atunci e pe duca din cate ai zis e floare la ureche se schimba orice la mobile :partyman: Link spre comentariu
george1111 Postat Ianuarie 14, 2007 Autor Partajează Postat Ianuarie 14, 2007 e exfoliat cablajul. se mai vad niste puncte metalice care fac legatura cu circuitul din interiorul cablajului in locul unde era traseu. nu cred ca se mai poate repara. Link spre comentariu
Yo4You Postat Ianuarie 14, 2007 Partajează Postat Ianuarie 14, 2007 nasol eu as merge la service nu mi-ash mai bate capul sa refac traseele :smt005 mai mult de 50ron nu cred ca ia Link spre comentariu
Adrian Luben Postat Ianuarie 21, 2007 Partajează Postat Ianuarie 21, 2007 george, du-te la service si zi-le la baieti sa-ti schimbe toata placa ca sa nu ai probleme pe parcurs, n-am idee cat costa. Link spre comentariu
george1111 Postat Ianuarie 25, 2007 Autor Partajează Postat Ianuarie 25, 2007 reparatia cu placa noua ar costa 1mil cu tot cu manopera.problema este ca sunt sanse slabe sa mai gaseasca. oricum mi-am luat altul nokia6070. este ceva mai bun ca are si audio/video, dar la fotografii sta mai prost decat 6610i. cand ma uit la display la o fotografie facuta se vede bine numai daca este putin inclinat in stanga(daca ma uit normal are efectul negativului foto). am sa ma duc la magazin sa vad poate este un caz special, si sa il schimb. initial am zis ca numai acumulatorul ar fi problema (100h fata de 120h la 6610i). Link spre comentariu
MihaiGSM Postat Februarie 8, 2007 Partajează Postat Februarie 8, 2007 daca s-au exfoliat traseele de la mufa lcd-ului nu e problema spinoasa.am facut vreo 10 din astea :tonqe: traseele la mufa se pot trage din alte puncte ale placii fara probleme. numai ca tre sa le cunosti :smt003 .de obicei iau cam 50 lei la aceasta operatie Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum