adicontakt Postat Ianuarie 11, 2015 Partajează Postat Ianuarie 11, 2015 @adicontact , poate aveti un cosum exagerat in placa cu invertoare ptr lampile ccfl .Cauzele sant multiple . invertorul pt lampi a fost schimbat , acolo gasisem vre-o 5 mos feti dusi si am schimbat placa cu totul, am probat si cu becuri de 24 de volti la un consum de 3 amperi sursa duce bine mersi , acum ce sa zic mi s a acrit de el sa mai bag bani sa il repar , asa ca l am depozitat Link spre comentariu
vergil Postat Ianuarie 11, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 11, 2015 (editat) Daca aveti posibilitatea faceti proba cu alte lampi , sau scoateti pe rand cate una , si o inlocuiti cu alta externa , daca le aveti pe toate , si mai bine . Merge ptr proba si cu lampi de monitoare lcd . Asta numai de proba ptr o durata de cateva minute . Daca nu se aprind deloc este posibil sa se fi dus controlerul ptr invertoare . Primeste comanda on ? Daca intra aceasta comanda in placa invertoarelor . Editat Ianuarie 11, 2015 de vergil Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum