cosmin1986 Postat Ianuarie 5, 2015 Partajează Postat Ianuarie 5, 2015 (editat) ce spuneti de asta?! http://www.elforum.info/topic/98866-misterrusii-si-uvb-76/ aici un clip video cu fosta locatie ,rupta din filme horror.... Editat Ianuarie 5, 2015 de cosmin1986 Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 6, 2015 Partajează Postat Ianuarie 6, 2015 Pai si ce e cu asta? Simple comunicatii militare codate. Noi nu mai avem... ca ni le-am distrus... cu ciocanul! Da-i! da-i! sparge-l! Pana la ultimul variabil cu vacuum! Pana la ultima lampa! Sa nu mai ramana nimic! Nu ne mai trebuie! Pe noi o sa ne apere Licuriciul... cu lanterna pe casca si walkie-talkie de plastic. Asa cum i-a aparat si pe Ukrainieni... cand emisiunile "postului radio" semnalat de tine s-au inmultit (inainte de invazia Krimeei), Licuriciul a zis... PAS! Oricum, subiectul e de Bodega... Link spre comentariu
hpavictor Postat Ianuarie 6, 2015 Partajează Postat Ianuarie 6, 2015 74 14 35 74-9 3 8 8 2 NAIMINA 7 4 1 4 3 5 7 4 @nanopico ai cumva idee despre ce e vorba ? Sau trebuie o " tabla de sah " ? Link spre comentariu
unuldinei Postat Ianuarie 6, 2015 Partajează Postat Ianuarie 6, 2015 De-aia au inchis astia loteria ca jucau toti spionii care ascultau numerele . Auzi tu tot anul nu s-a castigat Marele premiu si acuma nici macar nu a fost revendicat ...Mi s-a parut mie sau de Anul nou UVB-ul nu mergea ? Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 7, 2015 Partajează Postat Ianuarie 7, 2015 (editat) Se studiaza propagarea intre lumea noastra si cea de dincolo...cateodata este favorabila...cateodata nu...subiect de bodega???mai degraba for recycle bin! Editat Ianuarie 7, 2015 de Vizitator Link spre comentariu
hpavictor Postat Ianuarie 7, 2015 Partajează Postat Ianuarie 7, 2015 Sa mai asteptam pana isi " da cu parerea " colegul @nanopico ... Link spre comentariu
unuldinei Postat Ianuarie 7, 2015 Partajează Postat Ianuarie 7, 2015 (editat) Pentru cine poate accesa globaltuners.com , se poate asculta live frecventa 4.625MHz USB pe receptoarele puse la dispozitie in Europa, cel din Italia Rimini merge bine. Oare degeaba se reiau subiectele astea chiar si in filme recente de genul acesta ? https://www.youtube.com/watch?v=_jfqFGey3k4 Editat Ianuarie 7, 2015 de unuldinei Link spre comentariu
nea_bobina Postat Februarie 1, 2015 Partajează Postat Februarie 1, 2015 Pentru cine poate accesa globaltuners.com , se poate asculta live frecventa 4.625MHz USB pe receptoarele puse la dispozitie in Europa, cel din Italia Rimini merge bine. Mai exista o solutie: receptorul WebSDR de la Universitatea din Twente, NL: http://websdr.ewi.utwente.nl:8901/ Accesul este liber si nu trebuie decat sa introduci frecventa si modul de lucru (CW, AM, LSB/USB, FM, filtre, etc.). Receptioneaza tot spectrul de la 10 KHz (da, fara gluma!) pana la 29.155 MHz . Se poate folosi, asadar, si pentru receptie VLF. Eu am decodat emisiuni digitale folosind capabilitatea de pipe virtual a placii de sunet (StereoMix, valabil ptr OS de la Windows7 in sus; atentie la driverii placii de retea, unii ar trebui actualizati de la producator ptr a avea disponibil Stereomix-ul) care transporta astfel semnalul preluat din receptorul SDR si il poate livra intrarii unui alt soft de comunicatii digitale. Eu am testat cu urmatoarele: FLDIGI, JT65-HF, DREAM, MMTTY, SIGMIRA, MULTIPSK, SKYSWEEP, SORCERER, FLARQ, WINDRM, ARGO, SPECTRAN, WINRAD, SDRADIO. Nota: In Windows XP, functia StereoMix nu e disponibila si trebuie utilizat alt soft pentru pipe virtual audio. Cat despre film, ca sa nu se intrerupa legatura postata de colegul de mai sus, e vorba de "The Numbers Stations" (2013) (vezi link IMDB). Duminica placuta!N.B. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum