Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Technics model SB-7

Bitza85

Postări Recomandate

Salut , doresc sa cumpar o pereche de boxe Technics model SB-7, din cate am vazut pe internet sunt cam echivalentul lui Yamaha Ns- 1000, pretul lor este 450 de lei iar la yahama am vazut  doar peste 1000 de euro. Acuma eu nu stiu ce sa zic, or fi oara asa de bune ,iar cel care le vinde nu stie asta ?Rog un sfar urgent.Mersi mult

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Bitza85

6

• zal

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Nu sunt in stare foarte buna din pacate ,adica mai bine zis incintele sunt cam zgariate pe lateral ,iar la difuzorul de bass nu imi place cum arata membrana...pun 2 poze informative.

post-225828-0-82484800-1420630655_thumb.jpg

post-225828-0-73929700-1420630660_thumb.jpg

Link spre comentariu

Are o membrana plana structura fagure (poveste lunga in spatele alegerii solutiei). Daca e furnir se reconditioneaza. Daca erau in stare "mint condition", erau aur curat. Sau, poate am eu o problema. Daca as avea toti banii din lume, mi-as face muzeu...

Oricum, sunt rarisime...

Link spre comentariu

Nu esti singurul care si`ar face muzeu:))) .Sa inteleg ca membrana nu are nimic ,dar totusi am o retinere daca se duce membrana ala sunt...nu le mai repara nici unu cu rabdare de chinez batran vorba aia...Cu furnirul nu am treaba slefuit si bait si e ca nou.Asadar cum sa procedez , ma duc sa le ascult si vad dupa aia ce si cum

Link spre comentariu

Inteleg ,eu ma refer la cele 2 urme care apar in poza, proprietarul a zis ca nu afecteaza cu absolut nimic sunetul si ca se aud foarte bine dar ca necesita amplificare pe masura

Link spre comentariu

Acolo e suspensia un pic strînsă şi sînt două variante: ori ceva a presat un timp mai îndelungat diful, probabil la transport şi şi-a revenit cu sechele, ori a stat la soare sau căldură în partea aia.

Link spre comentariu

Ma duc in weekend sa le vad si sa le ascult , proprietarul a zis ca sunt ok membranele si ca nu prezinta urme de uzura majora , ...acuma din ce am citit eu pe internet , membranele sunt din ceva compozit mai special si odata cu trecerea timpului si "mananaca".O sa va tin la curent ,revin si cu mai multe poze 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări