Bitza85 Postat Ianuarie 5, 2015 Partajează Postat Ianuarie 5, 2015 Salut , doresc sa cumpar o pereche de boxe Technics model SB-7, din cate am vazut pe internet sunt cam echivalentul lui Yamaha Ns- 1000, pretul lor este 450 de lei iar la yahama am vazut doar peste 1000 de euro. Acuma eu nu stiu ce sa zic, or fi oara asa de bune ,iar cel care le vinde nu stie asta ?Rog un sfar urgent.Mersi mult Link spre comentariu
Bitza85 Postat Ianuarie 6, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 6, 2015 Mersi de ajutor .Se poate inchideSterge Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 6, 2015 Partajează Postat Ianuarie 6, 2015 Sper ca sunt in stare foarte buna, si ca le-ai luat in secunda 2... Link spre comentariu
Bitza85 Postat Ianuarie 7, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 7, 2015 Nu sunt in stare foarte buna din pacate ,adica mai bine zis incintele sunt cam zgariate pe lateral ,iar la difuzorul de bass nu imi place cum arata membrana...pun 2 poze informative. Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 7, 2015 Partajează Postat Ianuarie 7, 2015 Are o membrana plana structura fagure (poveste lunga in spatele alegerii solutiei). Daca e furnir se reconditioneaza. Daca erau in stare "mint condition", erau aur curat. Sau, poate am eu o problema. Daca as avea toti banii din lume, mi-as face muzeu... Oricum, sunt rarisime... Link spre comentariu
Bitza85 Postat Ianuarie 7, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 7, 2015 Nu esti singurul care si`ar face muzeu:))) .Sa inteleg ca membrana nu are nimic ,dar totusi am o retinere daca se duce membrana ala sunt...nu le mai repara nici unu cu rabdare de chinez batran vorba aia...Cu furnirul nu am treaba slefuit si bait si e ca nou.Asadar cum sa procedez , ma duc sa le ascult si vad dupa aia ce si cum Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 7, 2015 Partajează Postat Ianuarie 7, 2015 Merita doar daca totul e la locul lui... nu sunt chiar niste incinte banale. Link spre comentariu
Bitza85 Postat Ianuarie 7, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 7, 2015 Inteleg ,eu ma refer la cele 2 urme care apar in poza, proprietarul a zis ca nu afecteaza cu absolut nimic sunetul si ca se aud foarte bine dar ca necesita amplificare pe masura Link spre comentariu
zal Postat Ianuarie 7, 2015 Partajează Postat Ianuarie 7, 2015 Acolo e suspensia un pic strînsă şi sînt două variante: ori ceva a presat un timp mai îndelungat diful, probabil la transport şi şi-a revenit cu sechele, ori a stat la soare sau căldură în partea aia. Link spre comentariu
Bitza85 Postat Ianuarie 8, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 8, 2015 Ma duc in weekend sa le vad si sa le ascult , proprietarul a zis ca sunt ok membranele si ca nu prezinta urme de uzura majora , ...acuma din ce am citit eu pe internet , membranele sunt din ceva compozit mai special si odata cu trecerea timpului si "mananaca".O sa va tin la curent ,revin si cu mai multe poze Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum