Vizitator ivanraz Postat Ianuarie 5, 2015 Partajează Postat Ianuarie 5, 2015 Buna ziua! Sunt nou pe acest forum, si ma scuzati daca nu am postat acest topic unde trebuie. Am achizitionat acum doua zile o pereche de statii Midland F9GRC-3000. Am tot cautat detalii pe internet despre ele, dar din pacate nu exista nimic. (pe google, cel putin). Voi posta niste poze cu ele, in speranta ca cineva imi poate spune ceva despre ele. (frecvente, distanta, vechime, etc). Acestea functioneaza cu cate o baterie de 9V. Va multumesc mult! Cu respect! Link spre comentariu
vio2007 Postat Ianuarie 5, 2015 Partajează Postat Ianuarie 5, 2015 (editat) Poate nu ai scris corect denumirea statiei de nu stie Google nimic despre ea! Pune o poza cu una din statii desfacute,sa se vada ce fel este construita(partea cu piese). Editat Ianuarie 5, 2015 de vio2007 Link spre comentariu
Vizitator ivanraz Postat Ianuarie 5, 2015 Partajează Postat Ianuarie 5, 2015 Am atasat o poza cu una dintre statii desfacuta. Va multumesc pentru promptitudine! Link spre comentariu
Untold Postat Ianuarie 5, 2015 Partajează Postat Ianuarie 5, 2015 Era foarte buna si poza cu eticheta de pe spatele statiei, daca exista. Link spre comentariu
feri.visky Postat Ianuarie 7, 2015 Partajează Postat Ianuarie 7, 2015 Ar fi fost mai bine sa postezi la radioamatori... Link spre comentariu
+_Florin_+ Postat Ianuarie 8, 2015 Partajează Postat Ianuarie 8, 2015 Sunt statii de banda citadina (CB) de mica putere, cu bataie de 2 ... 4 km, lucreaza in banda de 27 MHz (cel mai probabil 27.120 MHz). De obicei pe condensatorii electrolitici este inscrisa si data fabricatiei acestora, deci statia trebuie sa fi fost produsa aproximativ in perioada respectiva. Dupa toate aparentele - tipuri de piese, design, mod de realizare etc - poate fi un model de pe la mijlocul anilor '90. Link spre comentariu
Vizitator paull Postat Ianuarie 8, 2015 Partajează Postat Ianuarie 8, 2015 ...si e din seria 70 Link spre comentariu
Vizitator ivanraz Postat Ianuarie 17, 2015 Partajează Postat Ianuarie 17, 2015 Sunt statii de banda citadina (CB) de mica putere, cu bataie de 2 ... 4 km, lucreaza in banda de 27 MHz (cel mai probabil 27.120 MHz). De obicei pe condensatorii electrolitici este inscrisa si data fabricatiei acestora, deci statia trebuie sa fi fost produsa aproximativ in perioada respectiva. Dupa toate aparentele - tipuri de piese, design, mod de realizare etc - poate fi un model de pe la mijlocul anilor '90. Multumesc foarte mult pentru informatii!! Cu respect! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum